ΤΑ … ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Με διαφορετικό ντεκόρ, ασκπροκόκκινα -αντί των πορτοκαλί την προηγούμενη φορά- λουλούδια σε μία επιβλητική σύνθεση στο κέντρο της αίθουσας στον πέμπτο όροφο της Ιπποκράτους, παραχώρησε χθες τη δεύτερη διακαναλική του συνέντευξη Τύπου για αυτή την προεκλογική περίοδο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τα «άνθη» πάντως που τράβηξαν την προσοχή, ήταν αυτά στα οποία αναφέρθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για …«λουλούδια» που

υπήρχαν δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ και τα οποία «τα έχουμε αποκόψει, γιατί μας ντρόπιασαν», όπως είπε. Το μυαλό όλων πήγε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ ο …πληθυντικός που χρησιμοποίησε ο κ.Βενιζέλος προβλημάτισε.

Διαφορές, υπήρχαν και στο πλήθος των δημοσιογράφων που «κάλυψαν» το γεγονός -ήταν σαφώς λιγότεροι από κάθε άλλη πλευρά- αλλά και στο ακροατήριο. Την προηγούμενη φορά παρούσες ήταν η σύζυγος και η κόρη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ χθες, πέραν των πολύ στενών συνεργατών του, «αναγνωρίσιμος» ήταν μόνο ο Χρήστος Πρωτόπαπας, που και εκείνος φρόντισε να «εξαφανιστεί» λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, αποφεύγοντας κάθε επαφή με δημοσιογράφους, που κατά κανόνα αρέσκονται στον …σχολιασμό των ειδήσεων με τα στελέχη του κόμματος, λίγο μετά από τέτοιες εκδηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα