Σε Carrefour Μαρινόπουλος μετατρέπονται τα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης

Έτσι, τα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης μετονομάζονται πλέον σε Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Σε ό,τι αφορά την αποθήκη που λειτουργεί η Αρβανιτίδης Α.Ε. στη Βέροια, εφεξής θα τροφοδοτεί τα καταστήματα του δικτύου με νέα γκάμα προϊόντων, στα οποία θα περιλαμβάνονται

και τα προϊόντα με σήμα «Carrefour».

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία στον κλάδο φέτος, η οποία ενισχύει την πρωτιά της Μαρινόπουλος στο εγχώριο λιανεμπόριο.

Η Karipidis Bros, με έδρα την Νάουσα δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ξύλινων μέσων συσκευασίας με πολλαπλές εφαρμογές, στον μεταποιητικό τομέα και την παραγωγή και εμπορία βιοκαυσίμων. Εξαγόρασε πριν από λίγες ημέρες την Αρβανιτίδης ΑΕ που με πωλήσεις 222 εκατ. ευρώ το 2011 (τελευταία διαθέσιμα στοιχεία), συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων αλυσίδων σουπερμάρκετ στη χώρα.

H συμφωνία franchise με την Αρβανιτίδης Α.Ε. υπεγράφη από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στη λιανική και την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην αγορά με τη λειτουργία του μεγαλύτερου λιανεμπορικού δικτύου στην Ελλάδα. Μέσω της Αρβανιτίδης Α.Ε., η Μαρινόπουλος Α.Ε. ισχυροποιεί γεωγραφικά τη θέση της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ θα αυξήσει σημαντικά τον τζίρο της, τροφοδοτώντας με προϊόντα της τα 149 καταστήματα της Αρβανιτίδης Α.Ε.

Να σημειωθεί πως η μεγαλύτερη παρουσία καταστημάτων «Αρβανιτίδης» εντοπίζεται στο νομό Θεσσαλονίκης (50 σημεία πώλησης), στην Ημαθία (20 σημεία), σε Πέλλα – Πιερία (από 16 σημεία σε κάθε νομό) και στη Χαλκιδική (15 σημεία), όπου λειτουργούν ορισμένα από τα πιο επικερδή καταστήματα της αλυσίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα