Πορνοστάρ πριν γίνουν σταρ...

Είναι γνωστό ότι πολλοί πορνοστάρ κατάφεραν και έκαναν μια "καθώς πρέπει" καριέρα στο Χόλιγουντ εγκαταλείποντας την προηγούμενη καριέρα τους. Εκείνο που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι ότι πολλοί μεγάλοι σταρ έκαναν σύντομα ή με μεγαλύτερη διάρκεια περάσματα από τα στούντιο της βιομηχανίας του πορνό.

Ιδού λοιπόν δέκα μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου που θέλησαν να ..."σπρώξουν" λίγο την καριέρα τους πριν καταφέρουν να διαβούν τις πύλες της κινηματογραφικής ή τηλεοπτικής επιτυχίας και να πατήσουν το "κόκκινο χαλί":

Cameron Diaz

Πριν γίνει διάσημη σε ρόλους του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, η Κάμερον διέπρεψε σε "ροζ" ταινίες.

Helen Mirren

Κι όμως! Η μεγάλη ηθοποιός των Οσκαρ έκανε μερικά περάσματα σε πορνοταινίες.

Marilyn Monroe

Ισως η μεγαλύτερη σταρ όλων των εποχών και το υπέρτατο sex-symbol. Πριν όμως κυριεύσει το Χόλιγουντ και τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών είχε διαπρέψει ως μοντέλο σε πορνό φωτογραφίσεις και ταινίες.

Sylvester Stallone

Ο ιταλικής καταγωγής σταρ εκμεταλλεύτηκε τα σεξουαλικά προσόντα του πριν ανέβει τα σκαλιά της κινηματογραφικής δόξας ως "Ρόκι Μπαλμπόα" και ως "Ράμπο".

David Dachovny

Η καριέρα του απογειώθηκε με το ρόλο του στα θρυλικά X-Files και αργότερα στη σειρά Californication. Πριν όμως γίνει διάσημος έκανε σύντομη καριέρα σε πορνό ταινίες.

Jackie Chan

Εξπερτ των πολεμικών τεχνών και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ταινίες δράσης. Μέχρι όμως να γίνει ο βασιλιάς της περιπέτειας επιβίωνε ως κασκαντέρ σε ταινίες δράσης άλλων αλλά ΚΑΙ πορνογραφικών ταινιών.

Arnold Schwarznegger

Πρωταθλητής στο body-building, πέρασε στον κινηματογράφο με τον "Κόναν τον Βάρβαρο" και αργότερα με τον "Εξωλοθρευτή". Επαιξε σε δεκάδες ταινίες μέχρι που τον κέρδισε η πολιτική φθάνοντας να γίνει κυβερνήτης στην Καλιφόρνια. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι η καριέρα του ως πορνοστάρ.

Matt LeBlanc

Ο "Τζόι" που προσπαθεί να γίνει σταρ του Χόλιγουντ στη αγαπημένη σειρά τα "Φιλαράκια" κοσμούσε το πορνογραφικό "πάνθεον" μέχρι να βρει το δρόμο του προς την επιτυχία...

Keywords
Τυχαία Θέματα