Πολλαπλό ενδιαφέρον

07:33 6/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Με σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής.

Αυτό ολοκληρώνεται με την θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση του πρωτοπόρου και επίδοξου πρωταθλητή Ολυμπιακού κόντρα στη Βέροια, ωστόσο νωρίτερα ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αρης δίνουν τις δικές τους μάχες.

Στις 15.00,

στο ματς που ανοίγει την αυλαία του σημερινού προγράμματος, ο Αρης φιλοξενεί τον επικίνδυνο Πανιώνιο και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να δει το μέλλον με αισιοδοξία. Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος θέλει να αφήσει πίσω του τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο επιδιώξει το τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα ψάχνει την ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ και ίσως και τον Αρη ανάλογα με το αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον παλιό γνώριμο, Παύλο Δερμιτζάκη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φιλοξενείται από τον Πανθρακικό που δείχνει ανεβασμένος και επικίνδυνος για… ζημιές. Αξιοσημείωτο για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι το ντεμπούτο του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει ως στόπερ. Οσον αφορά στον στόχο της ομάδας του Δώνη, αυτός είναι ξεκάθαρος: νίκη για να διατηρηθεί η επαφή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Συνοπτικά το κυριακάτικο πρόγραμμα:

15.00: Αρης-Πανιώνιος
17.15: Ατρόμητος-Κέρκυρα
17.15: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ
19.30: Ολυμπιακός-Βέροια

Keywords
Τυχαία Θέματα