Ποιοι στελεχώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς»

Την ίδια ώρα, υπεύθυνοι για την προεκλογική καμπάνια για τις ευρωεκλογές θα είναι από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον ίδιο ρόλο θα αναλάβει ο Κώστας Σκανδαλίδης, σε μία προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να δείξει την μέγιστη δυνατή συσπείρωση του κόμματός του.

Τα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου της

«Ελιάς», όπως θα παρουσιαστούν στις 12 το μεσημέρι στον πολυχώρο του CineΚεραμεικός, φέρνει αποκλειστικά στο φως το Matrix24.gr.

Υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά θα είναι οι :

1. Πασχάλης Αγανίδης

Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών και Οικονομικής Επιστήμης στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο 33χρονος Πασχάλης Αγανίδης, έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην κίνηση «Η Γενιά των 700ευρώ». Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας των 58.

2. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Η εκ Θεσσαλονίκης στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, σπούδασε Θέατρο στη Δραματική Σχολή Βεάκη, Ψυχολογία στο ΑΠΘ, και Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Κοινωνιολογίας από το City University of London, ενώ έχει ιδιαιτέρως ασχοληθεί με τα δικαιώματα των μεταναστών και το ζήτημα της ανόδου του νεοναζισμού στην Ελλάδα.

3. Γιώργος Αμαραντίδης

Ο Μηχανολόγος Εργοδηγός Γιώργος Αμαραντίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη, αλλά ζει στη Φρανκφούρτη, όπου και εξελέγη υπεύθυνος των Σχολείων έναντι των γερμανικών υπηρεσιών για τα αλλοδαπά παιδιά και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων στη Φραγκφούρτη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη.

4. Τάκης Αναστόπουλος

Με ιδιαίτερη εμπειρία σε ευρωπαϊκά θέματα, αφού εργάσθηκε στην ομάδα διαπραγματεύσεων για την ελληνική ένταξη στην ΕΟΚ του Υπουργείου Συντονισμού, ο Τάκης Αναστόπουλος ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες υπαλλήλους της ΕΕ, με ειδικότητα στις θεσμικές σχέσεις. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

5. Νίκος Ανδρουλάκης

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, είναι διπλωματούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος τίτλου του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον». Έχει εργαστεί ως Πολιτικός Μηχανικός σε κατασκευαστικές εταιρίες και σήμερα ασχολείται με τον κλάδο των τουριστικών υπηρεσιών.

6. Γιώργος Βερνίκος

Ο επιστήθιος φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπήρξε ηγετικό στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος και Γενικός Γραμματέας της φοιτητικής αντιδικτατορικής Κίνησης «Ελληνοευρωπαική Κίνηση Νέων». Για τη δραστηριότητά του αυτή φυλακίστηκε και βασανίστηκε από τη χούντα. Είναι επιχειρηματίας του θαλάσσιου τουρισμού, Πρόεδρος της VERNICOS YACHTS και Συνιδρυτής και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ. Από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας των 58.

7. Κατερίνα Γαργάλα

Γεννήθηκε το 1970 στη Λάρισα και ζει στο Βόλο. Απόφοιτη του ΑΠΘ, είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο. Η Κατερίνα Γαργάλα είναι μέλος του κινήματος πολιτών Βόλου «ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ».

8. Ιωάννης Γιάλλουρος

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στη Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Ο Ιωάννης Γιάλλουρος είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία.

9. Αλεξάνδρα Δαλιάνη

Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός με σπουδές στην Αθήνα και στο Παρίσι. Με λαμπρές Σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία και εξειδίκευση στην πολεοδομία, στη χωροταξία και στις εδαφικές στρατηγικές, η Αλεξάνδρα Δαλιάνη εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

10. Μάνος Επιτροπάκης

Γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καβάλα. Με λαμπρές μουσικές, αλλά και οικονομικές σπουδές, κάτοχος Master στη μουσική ερμηνεία στο Βιολοντσέλο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο Μάνος Επιτροπάκης, εργάζεται ως τσελίστας στην Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων από το 1999.

11. Ρεγγίνα Θεάκου

Έχει σπουδάσει Ιατρική στο ΕΚΠΑ και έχει διατελέσει Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του 3ου Νοσοκομείου2002-2006. Από το 2008 έως το 2010 υπηρέτησε ως γενικός χειρουργός στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ ΑΕ), το 2010 τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και το 2011 ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

12. Κώστας Θεοδωρόπουλος

Γεννήθηκε το 1962 μεγάλωσε και ζει στην Πάτρα. Δραστηριοποιείται ως ενεργός πολίτης με αναπηρία για την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων για τα άτομα με αναπηρία και τις κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες και συμμετέχει στην κίνηση Παρέμβαση αναπήρων πολιτών. Είναι μέλος της πρωτοβουλίας των 58.

13. Παναγιώτης Ιωακειμίδης

Με λαμπρές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) και τα πανεπιστήμια Μάντσεστερ και Άμστερνταμ, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπήρξε σύμβουλος για Ευρωπαϊκά θέματα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη καθώς και πρεσβευτής/εμπειρογνώμων του Υπουργείου Εξωτερικών.

14. Έυα Καϊλή

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, Διπλωματούχος Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Υποψήφια Διδάκτωρ Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

15. Ευθύμης Καρδαράς

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από την Ιτέα Φωκίδας. Ο Ευθύμης Καρδαράς, εκπρόσωπος Τύπου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστήμιου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην πολιτική επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Εργάζεται στον χώρο της πολιτικής επικοινωνίας.

16. Δημήτρης Καρέλας

Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο. Σήμερα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

17. Σωτήρης Κατσέλος

Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Διαθέτει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων με κατεύθυνση στο marketing και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του St. Andrews στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις.

18. Παντελής Καψής

Ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος ενώ διετέλεσε και διευθυντής στα ΝΕΑ και στο ΒΗΜΑ. Το 2011 ανέλαβε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.

19. Ευαγγελία Κουρουπάκη

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Οδοντίατρος – υποδιοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, η Ευαγγελία Κουρουπάκη είναι εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Βοηθών Οδοντιάτρων στη Σιβιτανίδειο Σχολή και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο «Health Crisis Management» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

20. Παναγιώτης Κωστούλας

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος master στο εμπορικό δίκαιο από το City University του Λονδίνου. Εργάζεται ως δικηγόρος.

21. Βίκη Μάτσικα

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ, και Δημοσιογραφίας στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, Βίκη Μάτσικα, έχει Master στις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές και Οικονομικές Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο SDA Bocconi School of Management.

22. Κατερίνα Μπατζελή

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Λαμία και είναι οικονομολόγος. Υπήρξε Ευρωβουλευτής- Μέλος της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (2004-2009) και είναι σύμβουλος ιδιωτικού και συνεταιριστικού τομέα σε ζητήματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Έχει γράψει βιβλία και μελέτες για την διατροφική ασφάλεια στην Ε.Ε., καθώς και τον ρόλο του ευρώ στον Αγροτικό Τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

23. Νίκος Μπίστης

Ο πρώην υπουργός γεννήθηκε το 1951 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ. Για την δράση του διώχτηκε και φυλακίστηκε. Το 1983 αποχώρησε από το ΚΚΕ και από τότε ενεργοποιείται στον χώρο της ανανεωτικής και σοσιαλιστικής Αριστεράς.

24. Δημήτρης Μπρίμης

Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Ρώμης (La Sapienza). Εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με το βαθμό του Επιμελητή Α. Είναι εθελοντής γιατρός στο κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης της πόλης του Ηρακλείου.

25. Σπύρος Νικόπουλος

Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, ο Σπύρος Νικόπουλος υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας και ανάπτυξης στα Υπουργεία Οικονομίας & Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το 2003 επέστρεψε στη Κέρκυρα και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

26. Μαρία Παπαϊωάννου– Σφαέλου

Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

27. Γιώργος Παπακωνσταντής

Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικά στο πανεπιστήμιο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από όπου πήρε το διδακτορικό του στις πολιτικές ασφάλειας. Αποφοίτησε επίσης από τη Σχολή Αξιωματικών και τη Σχολή Επιτελών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία ήταν ανώτατος αξιωματικός μέχρι το 2008. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εγκληματολογίας.

28. Παναγιώτης Πάτρας

Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών με ειδικότητα στην Αγροτική Οικονομία και μεταπτυχιακό στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

29. Κυριάκος Πιερρακάκης

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε Αθήνα με καταγωγή από τη Λακωνία. Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του John F Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (Μάστερ στη Δημόσια Πολιτική), του ΜΙΤ (Μάστερ στην Τεχνολογική πολιτική) και Υποψήφιος διδάκτωρ διεθνούς πολιτικής οικονομίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Εργάζεται στο μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο ΑΙΤ και είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

30. Συλβάνα Ράπτη

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπήρξε παλιότερα βουλευτής, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος . Το 1999 της απονεμήθηκε το βραβείο Μπότση για τις δημοσιογραφικές της έρευνες σχετικά με την παιδεία και την εκπαίδευση.

31. Αποστόλης Ραυτόπουλος

Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Προέρχεται από το χώρο των αστικών συγκοινωνιών, όπου ξεκίνησε να εργάζεται στην πρώην ΕΑΣ μέχρι και σήμερα στην Ε.ΘΕ.Λ – Ο.ΣΥ ως τεχνικός. Δραστηριοποιήθηκε στο σωματείο των τεχνικών και εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ όπου εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ.. Σήμερα είναι πρόεδρος του ΔΣ.

32. Βάσω Στάμου

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στον Βόλο. Νομικός, με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη δημόσια διοίκηση, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

33. Βασιλική Σουλαδάκη

Η κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σουλαδάκη, είναι Διεθνολόγος, υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου με θέμα διδακτορικής διατριβής «Ρωσία, Ενέργεια και εξωτερική πολιτική». Σπούδασε Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Λονδίνο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς σχέσεις από το ΕΚΠΑ, με ειδίκευση στην περιφερειακή ανάπτυξη.

34. Κατερίνα Τζωρτζοπούλου

Γεννήθηκε το 1975 και εργάζεται στον Πειραιά. Γιατρός, Αναισθησιολόγος. Σπούδασε Ιατρική στην Ρουμανία και έκανε την ειδικότητά της στο ΚΑΤ και την εξειδίκευση στις ΗΠΑ, με μετεκπαίδευση στην Κολωνία και στην Αγγλία.

35. Νίκος Τσολακίδης

Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Φοίτησε στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτικής Κοινωνιολογίας. Σπούδασε Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Εργάζεται ως σύμβουλος δράσεων καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού και της ανεργίας ευάλωτων ομάδων.

36. Έφη Χαλάτση

Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας.

37. Θανάσης Χειμωνάς

Ο γνωστός συγγραφέας γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος φιλολογίας του πανεπιστημίου του Στρασβούργου, σπούδασε κινηματογράφο στο ίδιο πανεπιστήμιο και δημοσιογραφία στο Λονδίνο.

38. Παύλος Χρηστίδης

Ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος και στο Ναύπλιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στο Ναύπλιο.

39. Απόστολος Ψωμάς

Γεννημένος στη Λάρισα το 1981 και μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο, ο Απόστολος Ψωμάς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Keywords
αφροδίτη αλ σάλεχ, λουκας παπαδημος, ΠΑΣΟΚ, εκλογες, βενιζελος, φως, συμμετοχή, θεσσαλονικη, θεατρο, ΑΠΘ, εκπα, city, london, ελλαδα, κοζανη, σχολεια, εοκ, αθηνα, ηρακλειο, κρητη, νέα, yachts, σετε, λαρισα, κυπρος, γαλλια, καβαλα, master, ολυμπιακος, πατρα, lse, εμπ, βημα, παπαδημος, health, school, λαμια, πειραιας, κνε, δραση, ΚΚΕ, κερκυρα, τρικαλα, john, government, harvard, μιτ, συγκοινωνιες, εασ, ρωσία, ηπα, αλεξανδρουπολη, μβα, τραπεζες, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, ΟΑΣΑ, ομαδα διας, αλλαγη ωρας, λουκα κατσελη, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αφροδιτη σημιτη, εκλογες 2012, δωρο πασχα 2012, κοινωνικος τουρισμος, εκλογες ηπα, τραπεζα πειραιως, τραπεζα κυπρου, κυπρος εκλογες, αλλαγη ωρας 2013, οσυ, αφροδιτη, βημα, εασ, εκπα, εμπ, εοκ, ηπα, θεμα, ιατρικη, ιτεα, κνε, κυπρου, λονδινο, μβα, μουσικη, ναυπλιο, οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων, οικονομια, ονοματα, πειραιως, πτυχιουχος, ρεθυμνο, ρουμανια, τηλεοραση, φως, χουντα, ψυχολογια, ωρα, αγροτικη, αλεξανδρα, αμστερνταμ, ανοιχτο πανεπιστημιο, ανοικτο πανεπιστημιο, αναπηρια, αργος, αφροδίτη αλ σάλεχ, βεακη, γλωσσα, διδακτορικο, διοικηση, εγινε, ευα, εθελοντης, ευρω, εκπαιδευση, ενεργεια, εντυπα, επικοινωνια, ερευνες, ευαγγελια, ευρωπη, ιδια, ιδιο, ηρακλειο κρητης, υφυπουργος, καρδιτσα, κυβερνηση, κινηση, κοινωνιολογια, κωφων, λακωνια, μηχανικος, μιτ, μαρια, νηπιαγωγων, νυρεμβεργη, νοηματικη γλωσσα, νοηματικη, νομικη, ομαδα, κολωνια, παιδια, παντειο, πανεπιστημιο αθηνων, πανεπιστημιο κυπρου, παρισι, πολεοδομια, πτυχιο, ρεγγινα, ρολο, σετε, σειρα, συμμετοχή, σιβιτανιδειο, σωματειο, τμημα, φωφη, φωφη γεννηματα, φρανκφουρτη, ιωαννης, ασφαλεια, city, δημητρης, δικαιωματα, εθνικο, john, government, harvard, ηλεκτρονικα, κωστας, london, master, οδοντιατρος, ομαδες, ορχηστρα, παυλος, school, σπυρος, σωτηρης, θανασης, θεματα, υγειας, υλικα, ξεκινησε, yachts
Τυχαία Θέματα