Πήρε 250.000 ευρώ για να τους απαλλάξει από μαύρη μαγεία

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 48χρονος κατηγορείται ότι από το 2010 απέσπασε το παραπάνω χρηματικό ποσό και τα κοσμήματα, αξίας 24.000 ευρώ, από τα θύματά του – μία 53χρονη γυναίκα και έναν συγγενή της, ηλικίας 61 ετών.

Σήμερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για απάτη, κακουργηματικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όπως αποκαλύφθηκε, ο 48χρονος, για να γίνει πιστευτός στα θύματά του, σε τακτά

χρονικά διαστήματα τους έδινε διάφορα αντικείμενα, ως δήθεν «φυλαχτά», αλλά και διάφορα σκευάσματα αγνώστων συστατικών, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα απαλλαγούν από το μαρτύριο της μαύρης μαγείας.

Ο συλληφθείς τους απέσπασε όλες τις οικονομίες και μάλιστα η 53χρονη του χρωστούσε, από τα διάφορα “φυλαχτά” που της έδινε, άλλες 80.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο. Κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και κανονίστηκε ραντεβού με τον 48χρονο προκειμένου να παραλάβει ποσότητα σκευάσματος και να του παραδώσει μέρος του οφειλόμενου χρηματικού ποσού των 80.000 ευρώ. Ο δράστης πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την ώρα που παρέδιδε στη γυναίκα ένα δοχείο με …υγρή ουσία αγνώστου συνθέσεως, επενέβησαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Όπως αποκαλύφθηκε, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι εξαπάτησε, με τον ίδιο τρόπο και τον 61χρονο συγγενή της γυναίκας αποσπώντας από αυτόν, από τα τέλη του 2009 έως τον Οκτώβριο του 2012, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, φυλακτά, μία καραμπίνα, γεμιστήρες, πλήθος φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, δύο χρυσές λίρες και ένα γυάλινο φιαλίδιο με μικρή ποσότητα υγρού, αγνώστου συνθέσεως

Keywords
Τυχαία Θέματα