Παραλίγο φονικό για μια παρατήρηση

Δεν φαίνεται να «βάζουν μυαλό» κάποιοι στην Κρήτη από την μεγάλη συζήτηση που ξεκίνησε για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη στο Αντισκάρι.

Ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό απασχολεί τις τελευταίες ώρες την αστυνομία, με θύμα έναν 40χρονο άνδρα, η ζωή του οποίου ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρισκόταν το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτική περιοχή έξω από το χωριό Πλακιώτισσα, κοντά στον Πύργο και θέριζε αρακά, όταν-

σύμφωνα με όσα είπε και ο ίδιος στην αστυνομία, εμφανίστηκαν δύο αυτοκίνητα που σταμάτησαν κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν.

Από το ένα όχημα βγήκε ένας άνδρας και άρχισε να τον πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι και στη συνέχεια να σπεύσει να εξαφανιστεί.

Το θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας που πυροβόλησε είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο ίδιος απέδωσε το περιστατικό σε μια παρατήρηση που είχε κάνει πρόσφατα σε αυτόν που τον πυροβόλησε, γιατί τα πρόβατα του τελευταίου έβοσκαν στο χωράφι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση του τραυματία χαρακτηρίζεται καλή, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη και των συνεργών του.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα