Ώρα Ελλάδας... 19:00

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται προ των πυλών ενός τρίτου Μουντιάλ και απόψε στις 19:00 κάνει πρεμιέρα απέναντι στο -κατά πολλούς- φαβορί του ομίλου, την Κολομβία. Μπορεί η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν να έχει αρκετές απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του τραυματία Ρανταμέλ Φαλκάο, δεν παύει όμως να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αναμένεται να έχουμε εκπλήξεις. Ακόμα και η συμμετοχή του Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα, δεν είναι.

Οπως όλα δείχνουν Φετφατζίδης και Καραγκούνης θα μείνουν στον πάγκο παρά την καλή τους εικόνα στα φιλικά και ο Πορτογάλος προπονητής θα προτιμήσει εναντίον της Κολομβίας τους: Καρνέζη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Κονέ, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου.

Στην αντίπερα όχθη, Ο Αργεντινός προπονητής της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, έχει δύο πλάνα ενδεκάδας. Το ένα περιλαμβάνει τους: Οσπίνα, Σούνιγκα-Γιέπες-Βαλντές-Αρμέρο(από τα δεξιά προς αριστερά στην άμυνα), Σάντσες-Αγιλάρ (αμυντικά χαφ), Κουαδράδο (δεξιά στην επίθεση), Ροντρίγκες (αριστερά) και στην επίθεση οι Μπάκα-Τεόφιλο Γκουτιέρες. Το δεύτερο έχει τον Μπάκα στον πάγκο, σύστημα 4-2-3-1 και βασικό τον Ιμπάρμπο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, τον Κουαδράδο δεκάρι και αριστερά τον Ροντρίγκες. Στην κορυφή αυτού του σχηματισμού θα είναι ο Γκουτιέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα