ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο τη ΑΕΚ, αλλά ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος χειρίζεται το θέμα, έχει ξεχωρίσει κάποιους. Το matrix24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 17 προπονητές έχουν προταθεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, από τότε που λύθηκε η συνεργασία με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ωστόσο, το θέμα στην Ένωση είναι το οικονομικό γι’ αυτό και ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα,

εξετάζει το κασέ των προπονητών για να καταλήξει στην οριστική απόφαση.

Τα ονόματα που «παίζουν» τούτη τη στιγμή για την ΑΕΚ είναι ο Κόουλμαν, γνωστός από το πέρασμά του από τη Λάρισα, ο Ουζουνίδης, ο Λίνεν, ο Χάβος και ο Λεμονής. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα προκρίνεται η λύση ενός προπονητή που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και οι παραπάνω έχουν αυτή την προϋπόθεση.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλα θέματα όπως για παράδειγμα το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Τάκη Λεμονή και οι ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα προκαλέσει μία (ενδεχόμενη) πρόσληψή του στην ΑΕΚ. Ετσι όπως έχουν τα πράγματα και με την ΠΑΕ να μην μπορεί να διαθέσει πάνω από 100.000 ευρώ για τον νέο προπονητή, οι περιπτώσεις Χάβου και Ουζουνίδη φαντάζουν προσιτές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε και η περίπτωση του Ντανιέλ Μπατίστα. Ο Πορτογάλος είναι προπονητής στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ και υπάρχει η σκέψη να αναβαθμιστεί και να είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι κάτι που είναι υπό σκέψη και δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα παίξει κόντρα στην Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τον Νίκο Κοτσοβό (συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου) στον πάγκο.

Keywords
Αναζητήσεις
υποψηφιοι προπονητες αεκ
Τυχαία Θέματα