«ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» ΣΤΑ e-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Το «Όλοι μαζί τα φάγαμε» είναι εδώ. Πρόκειται για το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου, που θα επιχειρήσει να τεκμηριώσει την αντίστοιχη φράση του στη Βουλή και κυκλοφορεί σήμερα σε μορφή e-book και με τιμή 3,99 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, και παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες, ο κ.Πάγκαλος δεν θα αναφέρεται στο πόνημά του ονομαστικά σε πολιτικά πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην ζωή του

τόπου κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, ημί μόνον στον Άκη Τσοχατζόπουλο -η υπόθεση του οποίου σημειώνει ότι τον θλίβει- αν και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί σαν εκείνον που προχώρησαν σε παρόμοιες πράξεις… Προσωπικά πάντως φέρεται να αναφέρεται με θετικά λόγια αυτή την φορά σε δύο άλλους πολιτικούς, που τόλμησαν και είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό, για αυτό και τιμωρήθηκαν από το πολιτικό σύστημα που τους έθεσε στο περιθώριο. Ο λόγος εδώ για τους κ.κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και Στέφανο Μάνο. Κανείς πάντως δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια, καθώς ήδη ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου ονειρεύεται …επικαιροποιημέρες επανεκδόσεις του βιβλίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα