Η αντίδραση της Ζέτας στα καμαρίνια

11:23 4/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Και τι εννοούμε; Η παρουσιάστρια του Just The Two Of Us απέδειξε ότι είναι άριστη επαγγελματίας, καθώς διατήρησε την ψυχραιμία της σε άκρως αντίξοες τηλεοπτικές συνθήκες που δεν της άξιζαν.

Ο καθένας μπορεί να διαφωνεί με το κούρεμά της ή το μακιγιάζ της ή ακόμα και με το ρούχο (και μάλλον δεν έχει κι άδικο) αλλά εμείς θα σταθούμε στα τεχνικά προβλήματα καθώς ήταν κακοφωτισμένη - σε αντίθεση με την επιτροπή που έβγαινε εκτυφλωτική- και αντιμετώπιζε πρόβλημα σοβαρό και με το ακουστικό της, όπως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που, επίσης, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αν ειδικά σκεφτεί κανείς

πως είχε ενημερωθεί από το κανάλι μόλις τρεις μέρες πριν ότι θα συμμετέχει στο show.

Μετά το φινάλε, μαθαίνουμε ότι η Ζέτα κατευθύνθηκε ανακουφισμένη στο καμαρίνι της και δεν έκανε καμία φασαρία.

"Δεν θα της έδινε κανείς άδικο αν τα έσπαγε όλα" μας εξομολογήθηκε άτομο που συμμετέχει στο J2US. "Ίσα, ίσα, ούτε φωνές έβαλε, ούτε εξηγήσεις ζήτησε από κανέναν. Ήρθαν από την Παραγωγή και αφού της ζήτησαν συγνώμη, της υποσχέθηκαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν διορθωθεί πολλά πράγματα. Όλοι πάντως μιλούσαν για τον επαγγελματισμό της, καθώς η εμπειρία της από το Dancing With The Stars την βοήθησε πολύ χτες".

Εμείς, από τη μεριά μας, οφείλουμε να πούμε ότι είναι καλό που γίνονται τέτοιες εκπομπές, που δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο και προσφέρουν ψυχαγωγία στο κοινό- προφανώς κανείς δεν θα προτιμούσε μια τούρκικη σαπουνόπερα στη θέση του Just- και περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο Live, που εκεί θα κριθούν όλα.

Νίκος Γεωργιάδης για το entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα