ΓΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ακραία φαινόμενα οικογενειακής βίας, εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες. Αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη, χθες το βράδυ στον Κάλαμο, όπου ένας 24χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου των 70χρονο πατέρα του. Στην Κω πάλι, πατέρας συνελήφθη γιατί ξυλοκόπησε τη 12χρονη κόρη του, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο. 

Ο διαπληκτισμός του γιου με τον πατέρα κατάληξη σε αποτρόπαιο έγκλημα.  Το 70χρονο θύμα δεν άντεξε τα μανιώδη χτυπήματα του γιου

και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Σοκ και στην Κω όπου από το Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί σήμερα  ένας πα-τέρας που συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου του ότι, ενώ  βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ξυλοκόπησε αλύπητα την 12χρονη κόρη τους με αποτέλεσμα η μικρή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όσο για τον πατέρα – τέρας, μετά από καταγγελία της συζύγου του, συνελήφθη από την αστυνομία.Όπως προέκυψε από την εξέταση των γιατρών, το κορίτσι είχε χτυπηθεί σε όλο το σώμα, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από χτυπήματα στα πλακάκια του μπάνιου.

Η σύζυγος εξαναγκάστηκε στην καταγγελία, μετά από ειδοποίηση των γιατρών, στην ίδια αλλά και την αστυνομία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από το σπίτι μαζί με το κοριτσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα