ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 21 – 27 ΜΑΪΟΥ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;

Της Ελισάβετ Σπυρίδη

Κριός

Θυμάσαι μήπως πόσες φορές έχεις ευχηθεί στη ζωή σου να έπεφτε από τον ουρανό στα χέρια σου ένα manual «για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα»; Διότι βαριέσαι να ψάχνεις, να σκέφτεσαι και να υποθέτεις; Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στους Διδύμους, την οποία καθιστά πανίσχυρη η ταυτόχρονη ηλιακή έκλειψη. Οι Δίδυμοι μιλούν

για την επικοινωνία σου, τα αδέλφια σου, τους στενούς σου συγγενείς αλλά και τους γείτονες – οπότε, θεώρησε ότι μόλις έλαβες το manual σου με διαγαλαξιακό courier, Κριέ.

Το σκονάκι της αστρολόγου σου: 24/5 ο Ερμής, επίσης της επικοινωνίας, μπαίνει επίσης στα φλύαρα, πολυμήχανα Διδύμια. Η σκέψη και η γλώσσα σου κονταροχτυπιούνται στο photo finish (..και το manual για «τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα» είναι στα Σουαχίλι).

Ταύρος

Το ότι η Νέα Σελήνη και η ηλιακή έκλειψη είναι διπλή ξανάστροφη στα μούτρα του Δίδυμου γείτονά σου, Ταύρε, δε σημαίνει δεν είσαι αρκετά κοντά ώστε α) να ακούσεις τη σφαλιάρα και β) να την ακούσεις με τη σφαλιάρα. Και δικαιολογημένα, καθώς όλο αυτό το πλανητικό νταχτιρντί ανατέλλει στον τομέα των οικονομικών σου, των αξιών σου, της ικανότητάς σου να παράγεις πλούτο όποιας μορφής. Αυτό και μόνο μπορεί να κάνει κάθε Ταύρο που σέβεται τον εαυτό του να χάσει τον ύπνο του.

Το σκονάκι της αστρολόγου σου: 24/5 ο Ερμής (γνωστός και ως «κερδώος Ερμής» στους αρχαίους ημών προγόνους, να σου θυμίσουμε) παίζει και αυτός μπάλα στον τομέα των οικονομικών σου. Γραπτά; Εκδόσεις; Επικοινωνία; Μήπως στήνουμε κανένα site; Με Ερμή στους Διδύμους στο 2ο οίκο σου, όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά, και ευνοούνται πολύ!

Δίδυμοι

Είστε γνωστοί για την κοινωνικότητά σας, αλλά Νέα Σελήνη, ηλιακή έκλειψη και από 24/5 ΚΑΙ ο Ερμής στο ζώδιό σας, σάμπως να μαζευτήκανε πολλοί. Πολλοί ακόμα και για σας, που μάλλον τα φετινά σας αστρογενέθλια θα τα θυμάστε για πάντα: Ένας κύκλος κλείνει – ο ανεπιτυχώς τετραγωνισμένος, ας ελπίσουμε. Ένας κύκλος ανοίγει – όχι των χαμένων ποιητών, ερώτων και ευκαιριών, ας ξαναελπίσουμε. Ίσως είναι η ώρα να φωνάξετε έναν – έναν όλους σας τους εαυτούς, από την όποια ασχολία τους, και να τους στρώσετε στη δουλειά! Έχετε έναν καινούργιο Εαυτό να καλωσορίσετε!

Το σκονάκι της αστρολόγου σου: ο κυβερνήτης σου, Ερμής, μπαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ζώδιο της κυριαρχίας του στις 24/5 και όλα γίνονται για και αφορούν στην Επικοινωνία. Και ξέρετε πολύ καλά πως, όσο καλοί είστε στο να επικοινωνείτε ιδέες, τόσο αξιοθρήνητοι είστε όταν παλεύετε με συναισθήματα. Read between the lines, αγαπητοί. Με τον Ερμή σύμμαχο μπορείτε.

Καρκίνος

Έχουμε έτοιμα τα κοχλιάρια της κομπόστας να σας μαζέψουμε από τα πατώματα, Καβουράκια μας – ναι, θα χρειαστούν. Με ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στους Διδύμους, το ζώδιο που αποτελεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο του υποσυνειδήτου και των φοβιών, οι σκιές αποκτούν στο μυαλό σας υπόσταση, σάρκα και οστ

Keywords
Τυχαία Θέματα