ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Νέα δρομολογιακή γραμμή ξεκίνησε συνδέοντας τον Πειραιά με την Μονεμβασιά. Πρόκειται για τον πιο οικονομικό και ξεκούραστο τρόπο να φτάσει κανείς σε προορισμό διακοπών. 

Κάθε Παρασκευή το απόγευμα στις 18:00 φεύγει το καράβι και φτάνει στο λιμάνι της Νέας Μονεμβασιάς στις 23:40. Σε λιγότερο από έξι ώρες φθάνετε στον προορισμό σας. Το εισιτήριο για τους επιβάτες είναι 20 ευρώ το άτομο και για Ι.Χ. αυτοκίνητο 60 ευρώ. Το καράβι συνεχίζει το ταξίδι του για Κύθηρα, Αντικύθηρα, για να φτάσει στον τελικό προορισμό

του, το Καστέλι Κισσάμου στην Κρήτη στις 6:20 το επόμενο πρωί.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία ΑΝΕΚ «αν θέλετε να περάσετε απλά ένα Σαββαοτοκύριακο σε κάποιο από τους όμορφους προορισμούς του δήμου Μονεμβασιάς, μπορείτε να γυρίσετε την Κυριακή με το ίδιο καράβι. Θα αναχωρήσετε στις 23:40 και θα φτάσετε στον Πειραιά το άλλο πρωί στις 5:20 για να προλάβετε να είστε στη δουλειά σας στην ώρα σας. Στο καράβι υπάρχουν και καμπίνες. Συνδυάστε δρομολόγια και προορισμούς για καλές διακοπές.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνα: ΑΝΕΚ 2104197400 www.lane-kithira.com. Πληροφορίες για τους παραθαλάσσιους προορισμούς του δήμου Μονεμβασιάς (Αγ. Στέφανο, Αρχάγγελο, Γέρακα, Ελιά, Καστροπολιτεία, Νέα Μονεμβασιά, Πλύτρα, Κυπαρίσσι) στο www.monemvasia.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
athina monemvasia aktoploika, πειραιας μονεμβασια δρομολογια 2016
Τυχαία Θέματα