ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΪΦΕΛ

Ένας Βρετανός αυτοκτόνησε χθες, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ. Σήμερα το πρωί, η πυροσβεστική απέτρεψε μια ακόμη απόπειρα.

Ο Βρετανός, ο οποίος είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, εντοπίστηκε από τις κάμερες την ώρα που σκαρφάλωνε στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος έχει ύψος 324 μέτρων, και δύναμη της ασφάλειας αναπτύχθηκε γύρω από το μνημείο.Ο άνδρας μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με έναν γιατρό της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα που βρισκόταν μεταξύ του δευτέρου και του τρίτου ορόφου, (115 και 310 μέτρων αντίστοιχα).

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, στο τέλος,

ο άνδρας πήδηξε, βουτώντας στο κενό.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τέτοιου είδους αυτοκτονίες «σημειώνονται αρκετά συχνά, αλλά είναι πολύ σπάνιο κάποιος να καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά». Η διεύθυνση του Πύργου του Άιφελ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών που γίνονται από το μνημείο σε σχετική ερώτηση που έκανε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σήμερα το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη εκ νέου για να αποτρέψει άλλη απόπειρα αυτοκτονίας από τον Πύργο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σταματήσουν μια γυναίκα περίπου 30 ετών, η οποία είχε αναρριχηθεί επίσης στον πύργο με στόχο να πηδήξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα