MICROSOFT: ΤΟ OUTLOOK.COM ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ HOTMAIL

09:40 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους χρήστες στο ηλεκρονικό της ταχυδρομείο, η Microsoft έθεσε σε εφαρμογή μια νέα δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το outlook.com, που είναι ήδη διαθέσιμη και η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το hotmail

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, οι ενδιαφερόμενοι

χρήστες μπορούν να μεταβούν στην ιστοσελίδα www.outlook.com και να εγγραφούν με το λογαριασμό της Microsoft που ήδη έχουν, δηλαδή με το hotmail account ή το windows live ID. Εναλλακτικά, μπορούν να ανοίξουν εξ αρχής ένα νέο λογαριασμό.

Το Outlook.com προσφέρει (μεταξύ άλλων):

Ένα νέο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, που συνεργάζεται με τις διάφορες συσκευές του χρήστη μέσω του Exchange ActiveSync.

Το Outlook.com συνδέεται με το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google και σύντομα με το Skype.

Το Outlook.com ταξινομεί αυτόματα τα μηνύματα από τις επαφές και τις ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές Office (Word, Excel, PowerPoint και OneNote), καθώς και SkyDrive.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην ανταλλαγή διαπροσωπικών e-mails.

Το Outlook.com διαθέτει επίσης όλες τις βασικές λειτουργίες μιας διαδικτυακής υπηρεσίας αλληλογραφίας, όπως και αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αλλά και προστασία σε θέματα ασφάλειας.

Πηγή:www.capital.gr

Keywords
Αναζητήσεις
www.outlook.com.gr, @hotmail.gr
Τυχαία Θέματα