ANTIO NTEIBINT…

Hρθε τα αγόρι Μπέκαμ, έφυγε και μας έμεινε η Γιουροβίζιον και η Ελευθερία Ελευθερίου και πολύ μας πέφτουν.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

* Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε, έκανε τα κορίτσια να ψάχνουν στην Αθήνα να τον βρουν αλλά μετά το Παναθηναικό στάδιο, για την τελετή στο όποιο δήλωσε πως «έζησα

συγκινητικές στιγμές στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου», τον είδαν μόνο τα παιδάκια.
*Επισκέφθηκε το πειραματικό σχολειό στην Σκουφά και μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμού και τα ιδεώδη του! Τυχερές; Οι δασκάλες που όσο να ναι μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν να ακούσουν τις απόψεις τους για τις Ολυμπιάδες που δεν έχει συμμετάσχει!
*Δε βαρέσετε! Ποιες Ολυμπιάδες! Το σορτσάκι του να φορεί το αγόρι και ποια κοιτάξει την μπάλα; (όχι που θα κοιτάζαμε έτσι κι αλλιώς, αλλά λέμε…)
*Καλά τους επαγγελματίες δε τους ντρέπονται, τους εγγραμμάτους όχι, τα ίδια τα ελληνικά γράμματα δε τα φοβούνται μη σηκωθεί όλη η ελληνική αλφάβητα και τους έρθει σα βροχή από πέτρες στο κεφάλι;
*Μιλαω για στάρλετ, ξεπεσμένες σταρ, σχεδόν σταρ της ελληνικής τηλεόρασης που επειδή τους έλεγαν στο αφτί οι αρχισυντάκτες τι να ρωτήσουν έχουν τώρα την πεποίθηση πως είναι δημοσιογράφοι και πλακώνουν από ένα σαιτ και γράφουν.
*Μάλιστα να το κάνουν! Με μια βασική προϋπόθεση! Να ξέρουν γράμματα! Και όταν λέω γράμματα εννοώ και τα 24. Χωρίς κενά στα ι, υ, η, ει, οι και στα ο, ω!
*Όταν λέω όλα, εννοώ όλα!
*Και συνοδεύεται συνήθως και το βαρυσήμαντο σχόλιο τους από μια φωτογραφία που έχουν πετάξει τα πόδια απ έξω! Με συγχωρείται μαντάμ (να αγιάσει το στόμα σου Αλέξη μου, που θύμησες την προσφώνηση), καλό πράγμα τα πόδια, διότι χωρίς αυτά είσαι κουτσός, αλλά άμα μου πετάς την ποδάρα έξω, δε πα να γράφεις και την Καταγωγή της Οικογενείας του Εγκελς με προσθήκη και να την έχεις σκεφτεί μόνη σου, δε θα σε διαβάσω. Προσωπικά αν έχεις κάνει χαλάουα η ξυραφάκι θα κοιτώ ως γυναίκα και άσε τι θα σκάφτονται οι κύριοι, πράγμα όχι κακό αλλά όχι που θα τους παρακινήσει και να σε διαβάσουν…
*Όταν διαβάζεις την επιχειρηματολογία της κ. Σταμάτη για να αποφυλακιστεί και σου λέει πως ήταν μια ανώνυμη, παιδούλα σε ηλικία, που ερωτεύτηκε και θαμπώθηκε από ένα σπουδαίο πολικό άνδρα και βλέπεις μετά και τις καλοστημένες φωτογραφίες τους, με τα άψογα ρετούς και τα σταιλινγκ και τις σπουδαίες ματιές των φωτογράφων, τότε, αναρωτιέσαι, αν πράγματι υπάρχει μετεμψύχωση και αν η Εβίτα τόσο καιρό, ζούσε ανάμεσα μας!
*Η δε ατάκα «είμαι στην φυλακή γιατί ερωτεύτηκα πολιτικό», ως γυναίκα με συγκλονίζει. Διότι όλα είναι σχετικά και οι αφετηρίες και οι καταλήξεις. Κινητήριος πάντα ο έρωτας για μια γυναίκα δε λέω. Διότι και εγώ που δεν ερωτεύτηκα πολιτικό στη φυλακή θα είμαι για χρέη ΦΠΑ στο δημόσιο, όπως πολλές άλλες και δε θα χουμε και καδρακι στο κελί τόσο ωραίες φωτογραφίες!
*Σχετικά είναι τα πάντα, λοιπόν!
*Και
Keywords
Τυχαία Θέματα