Το Pandora TV Box φέρνει Android games, video chat και πολλά άλλα στην TV σας

10:45 7/6/2013 - Πηγή: TechFan

Το Pandora TV Box είναι μια συσκευή που τοποθετείται στην κορυφή της τηλεόρασης σας και την μετατρέπει σε ένα Android υπολογιστή. Έχει μια φωτογραφική μηχανή, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να κάνετε κλήσεις βίντεο. Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το μοντέλο είναι ότι έρχεται με ένα ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιού και αρκετές θύρες που κάνουν εύκολη την σύνδεση άλλων συσκευών. Το Pandora TV Box

διαθέτει ένα Rockchip RK3066 AMR CortexA9 επεξεργαστή διπλού πυρήνα με ARM Mali 400 MP4 γραφικά, 1GB μνήμη RAM και 8 GB ενσωματωμένη μνήμη.

Υπάρχει επίσης μια πλήρους μεγέθους υποδοχή κάρτας SD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και 4 θύρες USB που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε flash drives, σκληρούς δίσκους ή άλλα περιφερειακά. Η συσκευή υποστηρίζει 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.0 και υπάρχει επίσης μια 10/100 Ethernet υποδοχή. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος έχει ένα 2MP αισθητήρα και υπάρχει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κλήσεις βίντεο ή εγγραφή βίντεο.

Το DealExtreme σχεδιάζει να πουλήσει το Pandora TV Box από την επόμενη εβδομάδα, αλλά είναι ήδη διαθέσιμο από το AliExpress για $145. Τα 145 δολάρια της τιμής είναι περισσότερα από τα περισσότερα άλλα Android TV boxes με επεξεργαστές Rockchip RK3066, είναι όμως μια από τις λίγες συσκευές που έρχεται με ένα ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών, όμοιο με του Playstation 3. Επίσης, έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ποντίκι.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα