Νέο Sony Vaio Tap 21: Μεγαλύτερο και ελαφρύτερο

13:52 6/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Sony ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που είχαν all-in-one desktop computer υπολογιστή στην γκάμα της που θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ένα τεράστιο tablet. Τώρα η εταιρεία είναι πίσω με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, και ενώ έχει μια μεγαλύτερη οθόνη από τη περσινό Sony Vaio Tap

20, το νέο Vaio Tap 21 είναι περίπου 30 τοις εκατό ελαφρύτερο και περίπου 50 τοις εκατό πιο λεπτό. Η Sony αύξησε επίσης την ανάλυση της οθόνης. Το μοντέλο του περασμένου έτους είχε 20 ιντσών, 1600 x 900 pixel οθόνη. Το νέο Vaio Tap 21 διαθέτει 21,5 ιντσών, 1920 x 1080 pixel οθόνη.

Βασικά μπορείτε να το τοποθετήσετε στο γραφείο σας, να συνδέστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας και να το χρησιμοποιήσετε σαν οποιοδήποτε PC. Αλλά μπορείτε επίσης να το μεταφέρετε στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας για να παρακολουθήσετε βίντεο ή να το τοποθετήσετε επίπεδο σε ένα τραπέζι για να παίξετε ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια.

Το Tap 21 έχει μια capacitive οθόνη αφής και μια μπαταρία η οποία προσφέρει σε λίγες ώρες χρόνο όταν λειτουργεί σαν tablet. Διαθέτει Intel Core i5 ή Core i7 επεξεργαστή και υποστηρίζει μια μονάδα SSD ή σκληρού δίσκου. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμή ή την έναρξη της διάθεσης του Tap 21.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα