Νέα Hitachi Maxell Li-Ion μπαταρία αυξάνει την ισχύ κατά 60%

15:16 29/3/2013 - Πηγή: TechFan

Φανταστείτε μια μπαταρία 3.200 mAh χωρητικότητας στο μέγεθος μιας μπαταρίας 2.000 mAh. Αυτό είναι ακριβώς που μπορεί να κάνει η νέα τεχνολογία μπαταρίας Hitachi Maxell. Εκτός από την παράδοση 60% μεγαλύτερης χωρητικότητας της μπαταρίας, η νέα διαδικασία της Hitachi επίσης θα επιβραδύνει την υποβάθμιση της μπαταρίας. Το τελικό αποτέλεσμα

είναι ότι οι μπαταρίες δεν θα φορτίζονται περισσότερο και θα διαρκούν πάρα πολύ.

Για εκείνους που αναρωτιούνται για την τεχνολογία της Hitachi Maxell, για πρώτη φορά παρακολουθούνται οι κινήσεις των ιόντων λιθίου σε πραγματικό χρόνο. Με αυτά τα δεδομένα, η Hitachi Maxell ήταν σε θέση να αναπτύξει μια δομή μπαταρίας που μπορεί να λύσει την στασιμότητα ιόντων λιθίου. Είναι αυτή η διαδικασία που τους επιτρέπει να αποθηκεύσουν περισσότερη δύναμη σε μια μικρότερη μορφή και επίσης στη βελτίωση της ζωής της μπαταρίας.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον καταναλωτή; Ας το παραδεχτούμε, οι σύγχρονοι οκτα-core επεξεργαστές, οι οθόνες Full HD και άλλα high end χαρακτηριστικά των smarpthone καταναλώνουν τεράστια ενέργεια από την μπαταρία σας. Αυτή τη στιγμή, οι κατασκευαστές έχουν δύο επιλογές, να μας δώσουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή να προσθέσουν επιπλέον όγκο στα κινητά τους τηλέφωνα. Με την τεχνολογία Hitachi Maxell, δεν θα θυσιαστή η λεπτότητα του τηλέφωνο για να έχουμε μεγάλη διάρκεια.

Η Hitachi δεν έχει δώσει καμία πληροφορία για το πότε η τεχνολογία της θα αρχίσει να διατίθεται σε πραγματικές συσκευές.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα