Η Bang & Olufsen ανακοίνωσε την BeoPlay V1 LCD TV

15:05 3/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η Bang & Olufsen, ευρύτερα γνωστή ως B & O, έχει διαθέσει μια νέα LCD τηλεόραση που ονομάζεται V1 BeoPlay. Το καλύτερο μέρος για αυτό το σύνολο είναι η ευελιξία του σχεδιασμού της, που σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε με πολλούς τρόπους.
Η τηλεόραση έχει ένα μοναδικό στήριγμα που την επιτρέπει να στέκετε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Μια σας δίνει τη δυνατότητα να την τοποθετήσετε στον τοίχο, μια να την τοποθετήσετε στο πάτωμα σε αρκετό

ύψος, έτσι ώστε να είναι περίπου στο ίδιο ύψος με τη θέση του καθίσματος σας, μια να είναι στο επίπεδο του δαπέδου με κλίση και η τελευταία σας επιτρέπει να κρεμάτε την τηλεόραση έτσι ώστε να φαίνεται σαν να αιωρείται.
Μια άλλη δυνατότητα αυτής της τηλεόρασης είναι ότι εάν έχετε την Apple TV, υπάρχει ένα διαμέρισμα στο πίσω μέρος, όπου μπορείτε απλά να την τοποθετήσετε εκεί. Η τηλεόραση έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που μπορεί να ελέγξει και την Apple TV. Η B & O υπόσχεται επίσης, την ίδια εξαιρετική ποιότητα ήχου που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τη μάρκα.
Η BeoPlay V1ι θα είναι διαθέσιμες απο σήμερα σε 32 ιντσών (£ 1.999) και 40 ιντσών (£ 2.499) μοντέλα.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή : hometheatershack.com

Keywords
Τυχαία Θέματα