BLU Armour : Ένα smartphone για γυναίκες

23:35 2/6/2013 - Πηγή: TechFan

Εδώ έχουμε ένα εντελώς νέο τηλέφωνο για τις γυναίκες. Ο κατασκευαστής τηλεφώνων BLU Products με βάση το Μαϊάμι έχει ανακοινώσει το BLU Armour. Το κοινό που στοχεύει το τηλέφωνο θα εκτιμήσει το κουμπί home που είναι στην πραγματικότητα ένα Swarovski Zirconia. Το πίσω μέρος έχει ένα λευκό καπιτονέ σχεδιασμό.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια 4 ιντσών κυρτή γυάλινη οθόνη με ανάλυση 480 x 800 (WVGA), ένα MediaTek dual-core 1GHz επεξεργαστή μαζί με την PowerVR

SGX 531 GPU, με 512MB μνήμη RAM και 4GB χώρο αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί με έως 32GB microSD κάρτα. Η 5MP πίσω κάμερα καταγράφει βίντεο 720p στα 30fps και υπάρχει μια 0.3 MP κάμερα μπροστά για συνομιλίες βίντεο. Η μπαταρία είναι 1600mAh και τρέχει το Android 4.0. Υπάρχει ακόμα 3G και EDGE συνδεσιμότητα και το τηλέφωνο διαθέτει δύο υποδοχές SIM.

Έτσι, ενώ το τηλέφωνο προσπαθεί να δείχνει ωραίο εξωτερικά, έχει μερικά αρκετά low end χαρακτηριστικά. Το BLU Armour διατίθεται στην τιμή των 159 δολαρίων μέσω πολλών online εμπόρων λιανικής πώλησης, όπως η Amazon.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα