Vodafone Smart Tab 10″ νέο tablet αποκλειστικά από την Vodafone

16:55 6/5/2012 - Πηγή: GameSide

Η Vodafone ξεκίνησε την αποκλειστική διάθεση ενός νέου,άκρως ενδιαφέροντος tablet στην αγορά.

Είναι ένα κομψό Tablet με οθόνη 10 ιντσών και με αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.Αναλυτικότερα,όπως αναφέρει και η εταιρία μέσω του Δελτίου Τύπου της:

Το αποκλειστικό Vodafone Smart

Tab 10’’ είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone και συνδυάζει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά με κομψό design σε οικονομική τιμή.

Με την τελευταία έκδοση Android HoneyComb 3.2, το Vodafone Smart Tab 10’’ διαθέτει οθόνη 10 ιντσών με ανάλυση 1280×800 Pixels και διπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz. Επιπλέον, έχει κάμερα 5 Mpixels με δυνατότητα λήψης βίντεο HD, δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Mpixels και μνήμη 16GB.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στο Internet, είτε μέσω 3G είτε μέσω Wi-Fi και έτσι να απολαμβάνει τον κόσμο του Internet, των applications και ότι άλλο επιθυμεί όπου κι αν βρίσκεται!

H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το Vodafone Smart Tab 10’’
στην τιμή των 399€ ή σε ακόμα πιο προνομιακή τιμή με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Mobile Broadband, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της.

Περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone Smart Tab 10’’ οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν στο: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42681.action. Αναλυτική παρουσίαση του νέου Vodafone Smart Tab 10”

Vodafone Smart Tab 10″ νέο tablet αποκλειστικά από την Vodafone

Keywords
Τυχαία Θέματα