Το Σωματείο και το παρασκήνιο

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί «να καθαρίσει η... πισίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου»...
Αρκετό χρόνο αφιέρωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, σε όσους λειτουργούν με «σκοτεινές» μεθόδους και τόνισε πως θα βρουν απέναντί τους το Σωματείο που θα διοικείται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα,
ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που δρα το παρασκήνιο στην Ελλάδα. Πάνω σε αυτό είπε:

«Η προσπάθεια μας θα είναι φωτεινή και αυτό θα δυσκολέψουν πολλούς που είναι στο σκοτάδι».

Όσον αφορά στην κόντρα που έχει με το Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους κατακτούσε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός επί Κόκκαλη τόνισε:

«Να πιαστούμε χέρι-χέρι με τον κ. Μαρινάκη είναι μικρές οι πιθανότητες. Εγώ είχα πει ότι ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον να μην θέλει ο Παναθηναϊκός να πάρει την άδεια και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με τον κ. Κόκκαλη όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τον τρόπο που τα έπαιρνε τι όφελος είχε; Να παίρνει 20-25 εκ. ευρώ το χρόνο από τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό και έκανε τα πάντα για να πάρει τα πρωταθλήματα».

Σχετικά με το τι μπορεί να γίνει σήμερα για να γίνει πιο αξιόπιστο το ποδόσφαιρο της χώρας σημείωσε:

«Πρέπει να καθαρίσουμε την... πισίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έγιναν λάθη και παρανομίες και πρέπει να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο».

«Μπηχτές» προς τους ανθρώπους του παρασκηνίου άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος ακόμα και όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση του... εξαφανισμένου πρίγκιπα Φαϊζάλ:

«Η κ. Μιχοπούλου εκπροσωπεί τον Μπέο και έχει σχέση με τους Κανελλόπουλους. Υπάρχει άμεση σύγκρουση καθήκοντος. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει κοινό δικηγόρο με τον Μπέο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αντιληπτό. Εγώ είμαι επιχειρηματίας, έχω συνηθίσει να μιλάω με επιχειρηματίες. Οι δικηγόροι υλοποιούν τις συμφωνίες. Διαπραγμάτευση δεν γίνεται με δικηγόρους. Δεν έχω να πω κάτι με την κ. Μιχοπούλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα