Το «ανατολικό» του Παναθηναϊκού και η έλλειψη οράματος

Μεγάλες αλήθειες ακούστηκαν κατά τη γιορτή της κοπής της πίτας του Παναθηναϊκού Κινήματος...
Με το «ανατολικό ζήτημα» παρομοίωσε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο, και εξήγησε πως μία απλή απόφαση έχει μετατραπεί σε σήριαλ, επειδή η ΠΑΕ δεν έχει ακόμα συμφωνήσει για όσα δικαιούται ο Ερασιτέχνης.

Ο πρόεδρος της Μάνας του λόχου υπογράμμισε πως ο Α.Ο δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη και πως «αυτά που δικαιούμαστε από την ΠΑΕ δεν τα έχουμε
ακόμα παραλάβει, δεν τα έχουμε εισπράξει, αλλά απεναντίας με ορισμένες Α, Β δικαιολογίες όχι μόνο μας καθυστερούν, αλλά μας απορρίπτουν και ορισμένα πράγματα που δικαιούμαστε».

Ακολούθως, πρόσθεσε:

«Δεν θα το αφήσουμε κύριοι... Σας το υπόσχομαι. Σας δίνω το λόγο μου ότι θέλω η σημερινή διοίκηση να αφήσει τον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Εντός της εβδομάδας ελπίζω με τον οποιοδήποτε τρόπο θα έχει λυθεί το θέμα των σχέσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη».

Μία μεγάλη αλήθεια τόνισε και ο δικηγόρος του Ερασιτέχνη κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στις τραγικές καταστάσεις που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν είναι τόσο το οικονομικό, αλλά η έλλειψη οράματος για το αύριο.

Κατά τα τ’ άλλα, η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με πλήθος οπαδών, παραγόντων και παλαιμάχων, όπως οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάκης Οικονομόπουλος, Γιώργος και Διονύσης Λιβέρης, Φραγκίσκος Σούρπης, Ζαχαρίας Πιτυχούτης κ.α.

Το Παναθηναϊκό Κίνημα βράβευσε για την προσφορά της στο Τριφύλλι την αθλήτρια του στίβου Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα