tango ston kathrepti sou

Ο γνωστός καλλιτέχνης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ανακοινώνει τις προθέσεις του για το Σωματείο σωτηρίας του Παναθηναϊκό. Θα ξοδέψει την αξία ενός διαρκείας. Το ίδιο θα στεναχωριόταν αν βρισκόταν στην ίδια θέση ο ΟΣΦΠ...
Την αξία ενός διαρκείας σκοπεύει να «σπαταλήσει» στον Παναθηναϊκό ο καλλιτέχνης που –σύμφωνα με τον ίδιο- συχνάζει σε μαγαζιά που το ποτό έχει 25 ευρώ.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την απόφασή του να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Σωματείου του Γιάννη Αλαφούζο. Τόνισε πως και ο Ολυμπιακός
αν βρισκόταν στην ίδια θέση, θα στεναχωριόταν το ίδιο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ευχήθηκε μακάρι να είχε δίκιο ο Βλάσης Τσάκας και είχε φέρει Άραβες, ενώ σημείωσε πως ακόμα αυτό που είχε κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης με τα μέλη ήταν «μια χαρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport Fm:

Για την απόφασή του να συμμετάσχει στο Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού:
«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Είμαι οπαδός και ξέρω πως τα πράγματα είναι ζόρικα. Μας ζήτησε ο κ. Αλαφούζος αν μπορούμε να συμμετέχουμε και είπα ναι. Δεν είμαι επιχειρηματίας, ούτε εφοπλιστής, ούτε φραγκάτος. Από τη στιγμή που αγοράζω διαρκείας μπορώ να βοηθήσω όπως όλοι, ίσως περισσότερο επικοινωνιακά ή αλλιώς για να σώσουμε μια ομάδα. Το ίδιο θα έκανα για την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό αν ήμουν φίλος τους».

Για τους λόγους που τον ώθησαν να πει το ναι:
«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα άλλο, τι να κάνουμε. Μακάρι να είχε δίκιο ο Τσάκας και να είχε φέρει Άραβες και πετροδόλαρα. Το μόνο που υπάρχει είναι η αγάπη κάποιων ανθρώπων. Είναι δύσκολο να γίνει ο Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα. Η Ελλάδα δεν είναι Ισπανία. Προσπαθούμε να σώσουμε την τρέλα μας. Μην πάει το μυαλό σας σε βαρύγδουπα πράγματα. Εδώ δεν μπορώ να σώσω τη Νίκη Βόλου που είναι η ομάδα της γειτονιάς μου. Ο Αλαφούζος είναι διαφορετικό πράγμα. Είναι επιχειρηματίας, έχει Μέσα. Εγώ δεν μίλησα καν μαζί του και η συμφωνία έγινε μέσω Ζουγανέλη. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι μπορεί. Εγώ μπορώ να δώσω την αξία ενός διαρκείας.

Θέλουμε να σώσουμε αυτό το πράγμα το οποίο κάνει καλύτερες τις Κυριακές μας. Και ο Ολυμπιακός να πέρναγε το ίδιο θα στενοχωριόμουν. Δεν μπορούμε να γίνουμε οπαδοί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να σώσουμε οτιδήποτε σώζεται. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος με λεφτά και να κάνει τα πράγματα όπως ήταν. Ακόμη και αυτό που είχε κάνει ο Κόκκαλης με τα μέλη, μια χαρά ήταν. Τι είναι να δώσεις 100 ευρώ; Τέσσερα ποτά σε ένα μπαρ. Μην πιες τα ποτά και βοήθησε μια ομάδα που σε βοηθάει να περνάς καλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα