Έξω φρενών στον Ερασιτέχνη με... ΓΗΠΕΛ, Καμίνη και πολιτεία!

Όσο η ΓΗΠΕΛ αγνοοεί προκλητικά απόφαση γενικής συνέλευσης για λογοδοσία, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη εξετάζουν τους τρόπους αντίδρασής τους σε περίπτωση που περάσει το Προεδρικό Διάταγμα...Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr προχωρά σε νέες αποκαλύψεις γύρω από το γηπεδικό και υπογραμμίζει πως ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι συνεργάτες του είναι σε ανοιχτή γραμμή με το νομικό επιτελείο τους, εξετάζοντας τις πιθανές αντιδράσεις, σε περίπτωση που περάσει το Προεδρικό Διάταγμα, που προβλέπει κατεδάφιση της Λεωφόρου σε πέντε χρόνια
αν κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο του Βωβού και οι (κουτσουρεμένες) εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Σε εγρήγορση βρίσκονται στον Ερασιτέχνη, μετά τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν το Συμβούλιο της Επικρατείας να έχει γνωμοδοτήσει θετικά για το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης, όπως αποκάλυψε χθες το aioniapistos.gr

O Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι συνεργάτες του είναι σε ανοιχτή γραμμή με το νομικό επιτελείο, εξετάζοντας τις πιθανές αντιδράσεις, εάν «περάσει» τελικά το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο εξυπηρετεί στο έπακρο μόνο την εταιρεία του Μπάμπη Βωβού και αφήνει επί ξύλου κρεμάμενους την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Παρά το γεγονός ότι στελέχη της ΓΗΠΕΛ (της πρώην ΓΗΠΕΛ για την ακρίβεια, υποστήριζαν και το μοίραζαν στα ΜΜΕ) ότι εάν δεν θέλει Ερασιτέχνης, δεν θα περάσει το Προεδρικό Διάταγμα, είναι σαφές πλέον ότι ο Ερασιτέχνης εγκλωβίστηκε στους λανθασμένους χειρισμούς της πρώην διοίκησης της ΓΗΠΕΛ.

Όσοι θεώρησαν ότι με την αλλαγή στον απαράδεκτο νόμο Μπιρμπίλη, στον οποίο θυμίζουμε ότι είχε συμφωνήσει η πρώην διοίκηση της ΓΗΠΕΛ (μοίραζε non paper με τα σημεία που πρέπει να... πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός!!!), οι "πράσινοι" θα γλίτωναν από τα προβλήματα, προφανώς υπολόγιζαν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Την πολιτεία και τον Δήμο Αθηναίων, που δρομολόγησαν το Προεδρικό Διάταγμα, όπως είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο η «Καθημερινή»!

Η μετάθεση του... γκρεμίσματος της Λεωφόρου για τον Ιανουάριο του 2018, προφανώς ήταν ένα τρικ, το οποίο δημιούργησε μια ευφορία, αλλά όπως αποδεικνύεται η... λερναία ύδρα έχει πολλά κεφάλια!

Ένα κόβεις δύο φυτρώνουν!

Στον Ερασιτέχνη αναγνωρίζοντας την παγίδα που έχει πέσει ο Παναθηναϊκός, θα επιχειρήσει ν' ανατρέψει τα δεδομένα. Εάν θα τα καταφέρει ή όχι θα το ξέρουμε τις προσεχείς ημέρες.

Το παράδοξο είναι ότι μετά απ' όλα αυτά, η νυν διοίκηση της ΓΗΠΕΛ υπό την προεδρία του Σάββα Παπαδόπουλου αγνοεί προκλητικά την προ ετός απόφαση της γενικής συνέλευσης για λογοδοσία της θυγατρικής.

Με τον Παναθηναϊκό να μην ξέρει τι του ξημερώνει από ημέρα σε ημέρα στην πολύκροτη υπόθεσης της Διπλής Ανάπλασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα