Αχταρμάς προπαγάνδας στο σέικερ του... προπονητή Γιώργου Ζαΐρη

Το GreenZone με αφορμή κείμενο του Γιώργου Ζαΐρη που προπαγανδίζει στο Derby δείχνει με πόσο εύκολο τρόπο λειτουργεί το «σύστημα» της διχόνοιας που έχει στηθεί εδώ και χρόνια στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού...
Όταν ζητούσε αύξηση στις αποδοχές του ο Παπαδόπουλος, κράτησε τον παίκτη η δυσαρέσκεια των οπαδών προς τη διοίκηση, την ώρα που ο Τζίγγερ, σύμφωνα με το Derby, τα
έπαιρνε στο κρανίο και έβαζε πλώρη για δύο παικταράδες (μην ρωτήσετε αν αποκτήθηκε κανείς από τους δύο... εννοείται πως όχι!)«Φραπέ με μπάλα» λέγεται η στήλη του φιλάθλου ομάδας της Θεσσαλονίκης Γιώργου Ζαΐρη στη στήλη Derby. Και πώς να μην ονομάζεται έτσι, αφού προκειμένου να προπαγανδίσει κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα και του Παναθηναϊκού γενικότερα, τα βάζει όλα στο σέικερ και τα ανακατεύει όπως ακριβώς βολεύει, ώστε να περάσει τα μηνύματά του.

Θεωρεί δεδομένο ο Γιώργος Ζαΐρης, όπως γράφει, ότι ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή ήταν μία ομάδα ασύνδετη, χωρίς σύστημα και φυσικά, όπως τονίζει, δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές, αλλά ο προπονητής.

Τώρα πώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να είναι και ασύνδετος και χωρίς σύστημα και να δημιούργησε τόσες ευκαιρίες, μόνο ο προπονητής κύριος Ζαΐρης το γνωρίζει.

«Τη μοίρα του Τριφυλλιού την όρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με αυτά που δεν έκανε και με αυτά που άργησε να κάνει».

Όχι δεν είναι ανέκδοτο. Είναι η κρίση του «προπονητή» Γιώργου Ζαΐρη, πρώην ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που αρθρογραφεί στην αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby.

Θέλετε να δούμε τι γράφει και τι αποδεδειγμένα θα έγραφε αν είχε κάνει ο Φερέιρα όσα πιστεύει πως είναι σωστά ο προπονητής κύριος Ζαΐρης;

Γράφει ο προπαγανδιστής για τον Κουίνσι:

«Ο Κουίνσι ανέτοιμος, ήταν ένας από τους αδύναμους κρίκους. Δεν τον προστάτεψε ο προπονητής την στιγμή που φαινόταν πώς δεν είχε δυνάμεις και δεν μπορούσε να προσφέρει».

Θα έγραφε ο προπαγανδιστής αν άλλαζε νωρίς τον Κουίνσι ο Φερέιρα:

«Ο Κουίνσι αν και ανέτοιμος είναι, μαζί, με τον Σισοκό, οι μόνοι που μπορούν με μία ενέργεια να φέρουν "τούμπα" ένα παιχνίδι. Η γρήγορη αλλαγή του από τον Φερέιρα, μόνο ευκολότερο έκανε το έργο των αμυντικών του Πανθρακικού».

Γράφει ο προπαγανδιστής για τον Μαυρία:

«Αργά μπήκε ο Μαυρίας, ένας παίκτης που ακόμη και για τον «συντηρητικό» Σάντος είναι απαραίτητος και χρήσιμος έστω και αν προερχόταν από ίωση (αναφέρομαι στον αγώνα της Εθνικής με την Λιθουανία)».

Θα έγραφε ο προπαγανδιστής αν ο Φερέιρα έβαζε νωρίτερα τον Μαυρία

«Είναι ανεξήγητη η κίνηση του Φερέιρα να περάσει από τόσο νωρίς τον Μαυρία, έναν ποδοσφαιριστή που ουδέποτε απείλησε στο παιχνίδι. Δεν γνώριζε ο προπονητής του Παναθηναϊκού πως ο νεαρός μέσος ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τα παιχνίδι της Εθνικής, στα οποία μάλιστα έπαιξε με ίωση;».

Γράφει ο προπαγανδιστής για τον Σεϊταρίδη:

«Ο Σεϊταρίδης; Η φάση που πέφτει μόνος του χωρίς να τον ακουμπήσει ο αντίπαλος είναι "όλα τα λεφτά". Δείγμα της κακής του ψυχο
Keywords
Τυχαία Θέματα