Oi apofaseis ths Dioikousas Epitrophs

Οικονομικά ζητήματα, μείωση συμβολαίων και η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα απασχόλησαν τη Διοικούσα Επιτροπή του Τριφυλλιού.
Για τρεις και πλέον ώρες συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού με τους Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Αλαφούζο και Στράτο Σωπήλη. Ο Λεωνίδας Πολέμης απουσιάζει στο εξωτερικό και δεν παρέστη στη συνάντηση.

Οι τρεις άντρες
τα είπαν με σκοπό την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι, έχοντας ως κεντρικό ζήτημα την οικονομική κατάσταση, τις προοπτικές και την εξεύρεση πόρων για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σαιζόν.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και οι Αλαφούζος, Γόντικας και Σωπήλης αποφάσισαν να γίνει πρόταση ανανέωσης στους παίχτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (Καραγκούνη, Σπυρόπουλο, Σαριέγι), με μία γενναία μείωση των αποδοχών τους και αμέσως μετά να ασχοληθούν με αυτούς που δεσμεύονται ακόμα με συμβόλαιο κι επιθυμούν να προβούν σε μείωση, τους Μπουμσόνγκ και Κατσαρούνη.

Η Διοικούσα Επιτροπή έδωσε, για το τυπικό της υποθέσεως, την έγκρισή της για το νέο συμβόλαιο του Ζεσουάλδο Φερέιρα και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Τριφυλλιού, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Τέλος, μέριμνα των ανθρώπων του Τριφυλλιού αποτελεί η εξόφληση των χρεών της εφορίας, έτσι ώστε να ξεπεραστεί ακόμα ένας σκόπελος και τα πράγματα να απλοποιηθούν στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στις οικονομικές συναλλαγές του.
Keywords
Τυχαία Θέματα