O Σταθοκωστόπουλος ζητά ρύθμιση των χρεών του ΤΑΑ

Ο σπουδαίος παράγοντας Βλάσης Σταθοκωστόπουλος επανέλαβε ότι θα βρίσκεται κοντά στο τμήμα βόλλεϋ εφόσον του ζητηθεί βοήθεια, αρκεί να υπάρξει ρύθμιση του χρέους.

Με δήλωση του στην εφημερίδα «Goal», ο πρώην πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, δήλωσε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο που έκανε παλιά το τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού και έθεσε και επίσημα ως όρο τη ρύθμιση του χρέους από τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα,
τόνισε ότι οι χρυσές εποχές πέρασαν δείχνοντας τις προθέσεις του σε περίπτωση που αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του το πράσινο ΤΑΑ. Θέλησή του είναι να υπάρχει ένα νοικοκύρεμα του τμήματος βόλλεϋ με μπάτζετ στα στενά οικονομικά πλαίσια της εποχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι χρυσές εποχές πέρασαν... Δεν θα μπω στο ΤΑΑ όπως ήμουν παλιά. Αν το τμήμα φτάσει να μη χρωστάει σε κανέναν θα βοηθήσω μαζί με άλλους φίλους Παναθηναϊκούς. Αν δεν γίνει αυτό δεν μπορεί να προχωρήσουμε μόνοι μας. Δεν θα είμαι μπροστά και σας παρακαλώ δεν επιθυμώ καμία άλλη δημοσιότητα. Άλλωστε όποτε μου ζήτησαν βοήθεια την είχαν πάντα...».
Keywords
Τυχαία Θέματα