Alafouzos: Tha vroume ta lefta

Διαρκείας με 75 ευρώ + 20 ευρώ η συνδρομή! Βγήκαν όλα τα πακέτα. Θα βρούμε τα λεφτά λέει ο Αλαφούζος. «Χρέος να σταθούμε στον Λέτο».
Τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα αλλά και τις επόμενες κινήσεις του Σωματείου, λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σωματείο έχει ήδη πάρει ΑΦΜ, από την εφορία, ενώ σήμερα Παρασκευή αναμένεται να λειτουργήσει η ιστοσελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012» που θα δώσει σάρκα και οστά στην προσπάθεια του Γιάννη
Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα να υπάρξει και κάποια επίσημη ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», μέσω της οποίας θα ενημερωθεί ο κόσμος για όλες τις κινήσεις της, αλλά και για την λειτουργία της ιστοσελίδας που όπως ανακοινώθηκε από το Σωματείο σήμερα θα πάρει την επίσημη μορφή της.
Η εγγραφή, η συνδρομή και τα διαρκείας

Στο θέμα της συνδρομής έγινε η διευκρίνηση πως η ελάχιστη πρώτη συνδρομή ενός μέλους (εγγραφή μέλους δηλαδή) είναι στα 175 ευρώ, ενώ η ετήσια συνδρομή θα ξεκινάει από τα 180 ευρώ.

Όσο για τα διαρκείας της νέας σαιζόν, που είναι και το «δυνατό χαρτί» του Σωματείου, όπως έχει αποφασιστεί η φθηνότερη τιμή του εισιτηρίου διαρκείας ενός μέλους θα είναι στα 75 ευρώ!

Από εκεί και πέρα τα πακέτα ανεβαίνουν, όπως και η «ποιότητα των θυρών». Το δεύτερο πακέτο ξεκινάει από τα 500 ευρώ: 280 για την εγγραφή συν 220 για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Το ακριβότερο πακέτο φτάνει τα 10.000 ευρώ και περιέχει 7.000 ευρώ για συνδρομή συν 3.000 ευρώ για δύο διαρκείας σε θέσεις VIP.

Τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας θα τιμώνται μόλις 95 ευρώ και θα μπορούν τα ηλεκτρονικά μέλη να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια της ομάδας έχοντας δώσει ως ελάχιστη συνδρομή 20 ευρώ (20+75= 95 ευρώ).

Αλαφούζος: «Θα βρούμε τα λεφτά. Χρέος μας να σταθούμε στον Λέτο»
Αισιόδοξος ο Γιάννης Αλαφούζος πως τα παραπάνω μέτρα θα βοηθήσουν να συγκετρωθούν τα 3,2 εκ. ευρώ που χρειάζεται η ΠΑΕ μέχρι τις 30/6, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»:

«Χρειαζόμαστε ένα ποσό κοντά στα 3,2 εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα για να είμαστε ΟΚ και σε αυτόν τον έλεγχο της UEFA. Αυτή τη στιγμή έχουμε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού κι εκτιμώ πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καταφέρουμε να βρούμε και τα υπόλοιπα χρήματα», ήταν το σχόλιο του Mr ΣΚΑΪ ο οποίος δεν ξέχασε να στείλει ακόμη μία φορά τις ευχές του στον εγχειρισμένο Σεμπαστιάν Λέτο.

«Εύχομαι ολόψυχα να γίνει καλά. Ο Σεμπάστιαν είναι ένα παιδί που στάθηκε και κράτησε τον Παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές και είναι χρέος μας να σταθούμε κι εμείς δίπλα του τώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα