Ταινία | Άνθρωπος από Ατσάλι

Ένας από τους κλασικούς υπερ-ήρωες ξαναβγαίνει στις αίθουσες με τους δημιουργούς της συγκεκριμένης ταινίας να κάνουν λόγο για εξέλιξή του.Ο Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen») είναι συνηθισμένος σε τέτοιες υπερπαραγωγές και αυτή τη φορά αναλαμβάνει έναν «άνθρωπο από ατσάλι». Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του αλλά και το πώς θα σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό.
Να σημειώσουμε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν (τριλογία “Batman”, “Inception”, “Memento”, “The Prestige”) είναι
στην παραγωγή και, όπως είναι αναμενόμενο, ο Σούπερμαν χωρίς να ξεφεύγει από τα βασικά χαρακτηριστικά του έχει κάποιες αλλαγές, ιδιαίτερα σε μια ταινία, όπου ψάχνει να βρει ποιος είναι και ποια θα πρέπει να είναι η σχέση του με τον κόσμο.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον ανερχόμενο Χένρι Καβίλ αλλά και το υπόλοιπο καστ είναι εντυπωσιακό, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω. ΣκηνοθεσίαΖακ ΣνάιντερΣενάριοΝτέιβιντ ΓκόγιερΗθοποιοίΧένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ, Νταϊάν Λέιν, Μάικλ ΣάνονΠρώτη Προβολή20/06/2013Διάρκεια143'

Δείτε το trailer:
Keywords
Τυχαία Θέματα