Συνελήφθησαν δύο φοιτητές με χασίς!

Διπλή ζωή έκανε ένας 21χρονος φοιτητής, ο οποίος εκτός από τις σπουδές του στο Ηράκλειο, ασχολούνταν και με τη διακίνηση ναρκωτικών, όπως προέκυψε από τα ευρήματα των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, χθες.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του δράστη, ξεκινώντας από ένα έλεγχο που διενήργησαν σε ένα 18χρονο, επίσης φοιτητή. Στην κατοχή του βρήκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 4,4 γραμμάρια κάνναβης και τότε ο 18χρονος εξήγησε
ότι ο ίδιος ήταν αγοραστής της ποσότητας για δική του χρήση, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς τον 21χρονο ως το άτομο που του πούλησε την ποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 21χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν 38 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά, πλαστικό διαχωριστή κάνναβης (τρίφτη), καθώς και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Και οι δύο φοιτητές συνελήφθησαν για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα