Πρακτική άσκηση στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Νέα προγράμματα κοινωνικής αναπτυξης σε 2 χώρες του εξωτερικού από την AIESEC UoM. Mε οφέλη όπως προσωπική ανάπτυξη και ηγετικότητα, πολιτισμικές εμπειρίες, δημιουργία δικτύου σε όλο τον κόσμο και φυσικά ένα ενδιαφέρον βιογραφικό. Οι δηλώσεις έχουν ξεκινήσει και λήγουν τέλος Ιουνίου. Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 6 εβδομάδες, με έναρξη από Ιούνιο, η πιο κοντινή ημερομηνία και λήξη τον Αύγουστο, το αργότερο. Με παρεχόμενη διατροφή και διαμονή το μόνο
που έχετε να κάνετε είναι να το αποφασίσετε!!

Τρία προγράμματα απ'αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη τρέχουν στην Αίγυπτο. Συγκεκριμένα: Oνομασία: MaD (Make a Difference). Εργασία σ'ένα ΜΚΟ στον οποίο ο φοιτητής ασχολείται με event και project management. Oνομασία: Horreya. Επίσης ο φοιτητής εργάζεται σ'ένα ΜΚΟ όπου ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφύλαξη τους. Ουσιαστικά, προωθεί τα δικαιώματα που αφορούν σε γυναίκες, παιδιά κτλ. Και δημιοργεί θετικό αντίκτυπο. Ονομασία: Where it all begins. Όσοι αποφασίσουν να δηλώσουν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αναπτύξουν προσωπικές ικανότητες μέσα από μια πολυπολιτισμική εμπειρία, κάνοντας μαθήματα φωτογραφίας και αξιοποιώντας τα κάνοντας tour στα πιο φημισμένα αξιοθέατα της Αιγύπτου.Η δεύτερη χώρα είναι η Σερβία.
Ονομασία: Life without borders. Το περιεχόμενο σχετίζεται με ενημέρωση μαθητών δημοτικού για θέματα οικολογίας, εικαστικών, χειροτεχνίας και αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθύτε στο γραφείο μας, δίπλα στη λέσχη.

Ακόμη στείλτε mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310-891562.
Keywords
Τυχαία Θέματα