Ποσείδι, επίγειος παράδεισος

5 λόγοι που κάνουν το Ποσείδι επίγειο Παράδεισο

“Πώς θα χαρακτήριζα το Ποσείδι; (Ημίωρη παύση). Επίγειο Παράδεισο” (Ένας, βραδύνους, Γιώργος)

“Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα” (Ο επόμενος που ρωτήθηκε μετά το βραδύνοα Γιώργο)

“Μα καλά, πόσοι επίγειοι Παράδεισοι υπάρχουν πια;” (Ένας άπιστος)

Κείμενο: Δημήτρης Πετρίδης

Διαβάζοντας τις παραπάνω απαντήσεις του φανταστικού μίνι- γκάλοπ που στήθηκε στο μυαλό του γράφοντος, το I.Q. magazine προέβη στις εξής κινήσεις: α) Δήλωσε
“Άπιστε- που όλως τυχαίως ακούς στο όνομα «Θωμάς»- σε οικτίρω”, β) Συμφώνησε με τους δυο πρώτους ερωτηθέντες και γ) Αισθάνθηκε την ανάγκη να αιτιολογήσει το χαρακτηρισμό «Επίγειος Παράδεισος» που δόθηκε στο Ποσείδι, με μια πεντάδα ακλόνητα σαθρών επιχειρημάτων. Ιδού, λοιπόν, η «υπερασπιστική γραμμή» μας…

1) Επίγειος Παράδεισος, διότι αν η θερμοκρασία προσπαθεί σε καθημερινή βάση να καταγράψει νέα, ανώτατα ρεκόρ, σας δίνεται η δυνατότητα να παραδοθείτε στην υγρή αγκάλη της θάλασσας όχι σε 1, αλλά σε 3 υπέροχες παραλίες: μπροστά στο Ποσείδι, στα Αιγαιοπελαγίτικα ή στο Φάρο. Το ποια εκ των 3 θα επιλέξετε, θα μπορούσε κάλλιστα ν’ αποτελεί κι ερώτηση σε τεστ σκιαγράφησης χαρακτήρα.
2) Επίγειος Παράδεισος, γιατί αν είστε κοιλιόδουλοι οι ταβέρνες του θα ικανοποιήσουν σε τέτοιο βαθμό τις γαστριμαργικές σας απαιτήσεις, που η έκφραση «θα γλείφει τα δάχτυλά του» θα βρει το απόλυτο παράδειγμα στο πρόσωπό σας. Στην περίπτωση που δεν είστε κοιλιόδουλοι, να γίνετε.
3) Επίγειος Παράδεισος, καθώς στα beach bar του Ποσειδίου συχνάζουν οι πιο καλλίγραμμες G.I.L.F (i.e. Grannies I’d…) και μπορείτε άνετα να τις «πλευρίσετε» μ’ ευφυείς ατάκες του στυλ “Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;”, για να λάβετε την πληρωμένη απάντηση “Δε θυμάμαι”. Μην τσιμπάτε- οι περισσότερες γιαγιάδες πηγαίνουν εκεί με τις ξαναμμένες, 20χρονες εγγονές τους… (Ωστόσο, προσέξτε: για να βεβαιωθείτε ότι είναι ξαναμμένες, ρωτήστε πρώτα “είστε ξαναμμένες;”, κι εν συνεχεία ορμήστε).
4) Επίγειος Παράδεισος, μιας και άνθρωποι του Κυρίου- αυτοί των μητροπόλεων της Σταυρούπολης και της Νεάπολης- επέλεξαν το Ποσείδι για να χτίσουν την κατασκήνωσή τους. Βεβαίως, μερικοί θα παρατηρήσετε το συρματόπλεγμα περιμετρικά του χώρου της κατασκήνωσης και θα σας έρθουν στο νου εικόνες στρατοπέδων συγκέντρωσης. Σαχλαμάρες: απλά οι ιερείς θέλουν να βεβαιωθούν πως όσα μήλα κι αν δαγκώσει κάποιος κατασκηνωτής, δε θα εγκαταλείψει τον παράδεισο…
5) Τέλος, Επίγειος Παράδεισος διότι το περιοδικό είναι φοιτητικό και στο Ποσείδι υπάρχει το μεγαλύτερο φοιτητικό camping. Τι περιμένατε, δηλαδή; Να σας πούμε ότι πρόκειται για μια κακή εκδοχή της Κολάσεως;
Keywords
Τυχαία Θέματα