Επίθεση χάκερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision!

Σήμερα το πρωί η επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision έπεσε θύμα των επιθέσεων χάκερ.

Ο Ilham Aliyev, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν είναι ο αποδέκτης των επιθέσεων σε ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται γύρω από το διαγωνισμό της Eurovision. Ο λόγος της επίθεσης ήταν ξεκάθαρος.

Κόντρα στα ήθη και τα έθιμα των μουσουλμάνων, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν σκοπεύει να επιτρέψει την οργάνωση ενός gay parade στην πόλη
του Μπακού, για το διαγωνισμό της Eurovision.

«Οι θιασώτες του Αζερμπαϊτζάν» όπως αποκαλείται η ομάδα των χάκερ, έβαλε στο στόχαστρο 4 ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων η επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού καθώς και η ιστοσελίδα της Eurovision από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν.

Στο μανιφέστο τους που δημοσίευσαν μια ημέρα πριν τις επιθέσεις, οι χάκερ προειδοποίησαν για την επίθεση καθώς και απείλησαν τον πρόεδρο πως θα υποστεί τις συνέπειες για όσο θα προκαλεί το ήθος των πολιτών του.
Ignoring its people’s honor and morals, Azerbaijan’s ruling regime is trying to spread ungodly (sinful) thoughts, and plans to arrange a parade of the homosexuals before the eurovision sound contest 2012. For that reason, “The Devotees of Azerbaijan” group wants to cyber-attack the websites supporting this unethical act. Hence, the following websites will formidably be DoS attacked Destributedly at 10 sharp in the morning Baku time:

http://esckaz.com/
http://escportal.cz/
http://www.eurovision.tv/
http://eurovisionaz.com/

Ilham Aliyev must know the consequences of opposing the values and ethics of the people of Azerbaijan will not be pleasant for him.
Keywords
Τυχαία Θέματα