The Global Eve 2014!

The Global Eve “human attack”!

Εκρηκτικοί ρυθμοί, ατέλειωτος χορός, αμείωτο κέφι μέχρι το πρωί της πρώτης μέρας του χρόνου.

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος -επιγραμματικά- το event της Πρωτοχρονιάς στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Την απόλυτη μουσικο-χορευτική εμπειρία που διοργάνωσε

η εταιρία WinWin Marketing. Ένα διαφορετικό event με 5 stages (σκηνές) με πέντε διαφορετικά είδη μουσικής (New York Minimal & Progressive House, Mainstream, Dubstep, Latin, Salsa, RnB και φυσικά ελληνική αγαπημένη μουσική).

Μια μεγάλη παραγωγή που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και με «Ευρωπαϊκό άρωμα» με πολλούς guests- τόσο καλλιτέχνες όσο και ραδιοφωνικούς παραγωγούς- μεταξύ των οποίων και οι Σάκης Αρσενίου, Νίκος Βουρλιώτης, Ελευθερία Ελευθερίου, Πέτρος Ίμβριος, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα, Nevma, Otherview, Άννα Πολύζου αλλά και οι Κώστας Ζήκος, Βασίλης Λιάτσος, Erwin, Manos Magiatis και με Star Dj τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, στα 3 επίπεδα του Ξενοδοχείου Intercontinental. Μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου για την Πρωτοχρονιά που επέλεξαν πάνω από 8000 άτομα, προκαλώντας το αδιαχώρητο. Μια βραδιά που κάλλιστα θα μπορούσε να μετονομαστεί σε.. The Global Eve “human attack”!!

Στα Highlights της βραδιάς ήταν τα εντυπωσιακά δρώμενα από τη διεθνή αδερφότητα των μάγων αλλά και το εκρηκτικό dj set του Γιώργου Χειμωνέτου.

Στο Global Eve 2014 παρευρέθησαν πολλοί celebrities μεταξύ των οποίων η Laura Narjes και η Βίκυ Κουλιανού αλλά και εκπρόσωποι του αθλητισμού, όπως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας.

THE GLOBAL EVE 2015- Και η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενη μουσικο-χορευτική Πρωτοχρονιάτικη εμπειρία ξεκινά...Start counting!

Keywords
Τυχαία Θέματα