Puressence @ LOVE|CASUAL LIVING, Θεσσαλονίκη, 26/3. Κερδίστε προσκλήσεις

Το LOVE|CASUAL LIVING παρουσιάζει: Puressence Ακουστικά στη Θεσσαλονίκη Τρίτη 26 Μαρτίου
μαζί τους οι Sediment Bruise και οι DisplayeD

Στο πλαίσιο της ακουστικής τους περιοδείας, λίγο πριν μπουν στο στούντιο για τον επόμενο δίσκο τους και μετά τον Νοέμβριο του 2011 που εμφανίστηκαν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη ως full
band, οι αγαπημένοι Puressence επιστρέφουν στη πόλη και εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Love Casual Living. O τραγουδιστής James Mudrizcki και ο κιθαρίστας Lowell Killen με ένα ιδιαίτερο σετ απ σκηνής αποδίδουν ακουστικά, με κλασική, ηλεκτρακουστική ή ηλεκτρική κιθάρα, όλα τα τραγούδια τους που αγαπήσαμε από το 1995 που τους γνωρίσαμε έως σήμερα. Από το «Don’t Know Any Better» στο «India» η θεϊκή φωνή του Mudrizcki και η «ομιλούσα» κιθάρα του Killen υπόσχονται μια βραδιά που θα μαγέψει.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Sediment Bruise από τη Θεσσαλονίκη και οι Δραμινοί DisplayeD.
Oι Sediment Bruise θα εμφανιστούν με ακουστικό line up (κιθάρα-βιολί-φωνή). Αυτόν τον καιρό βρίσκονται εν μέσω ηχογραφήσεων για το επόμενο άλμπουμ τους το οποίο δουλεύουν με τον γνωστό Άγγλο παραγωγό Clive Martin ο οποίος έκανε παραγωγή στα δύο πρώτα άλμπουμ των Puressence!
Οι DisplayeD κυκλοφόρησαν μόλις τη νέα τους δουλειά, «A Life DiviteD» και περιοδεύουν για τη προώθησή του. Θα εμφανιστούν και αυτοί με ακουστικό line up.

Puressence / Sediment Bruise / DisplayeD
LOVE|CASUAL LIVING: Σε νέα διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, ΘεσσαλονίκηINFO: Ώρα προσέλευσης: 22.00ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ PUBLIC ΑΠΟ 9-3-13: 10 Ευρώ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 Ευρώ Τηλ. Κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601Facebook: Lovecasualliving AfullΚερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τις 26/3
Keywords
Αναζητήσεις
τεστ παπ love θεσσαλονίκη
Τυχαία Θέματα