My City Story by Reebok Classics &Ozon Raw

Τι κοινό έχουν ένας mixologist, μίας φωτογράφος, ένας graffiti artist, ένα μουσικό δίδυμο… ;

Σε συνέχεια της παγκόσμιας καμπάνιας Live With Fire, τα Reebok Classics, σε συνεργασία με το περιοδικό Ozon Raw, δημιουργούν την καμπάνια #Reebokclassics_My City

Story. Με φόντο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η καμπάνια αυτή παρουσιάζει ανθρώπους που ζουν στην πόλη, εμπνέονται από αυτήν και δημιουργούν γι’ αυτήν δίνοντας μία άλλη διάσταση στην καθημερινότητα μέσα από το πάθος τους για το έργο τους.

Οι άνθρωποι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αγαπούν την πόλη, δημιουργούν με πάθος και νιώθουν ευτυχισμένοι που μπορούν να εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, άλλοτε με έναν τρόπο εκκεντρικό και άλλοτε με έναν τρόπο ρομαντικό ή πρωτότυπο. Μέσα από την αγάπη τους για το έργο τους και για την πόλη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν οι ίδιοι ωστόσο όμως θεωρούν πως έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Στην τελική, γι’ αυτούς σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει τους ανθρώπους που εμπνέονται από την πόλη, δημιουργούν γι’ αυτή και καταφέρνουν να πετύχουν μέσα από την αγάπη τους για το έργο τους. Κεντρικό μήνυμα της #Reebokclassics_My City Story είναι να ζούμε με πάθος, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ.

Οι 8 ambassadors φορούν Reebok Classics items και μιλούν, μέσα από 6 διαφορετικά videos ειδικά σχεδιασμένα για την καμπάνια, για όσα τους εμπνέουν, αυτά που αγαπούν και για τη δουλειά τους η οποία συνδέεται άμεσα με την πόλη αυτή.

Γνώρισε τους ανθρώπους της καμπάνιας μέσα από τη σελίδα Reebok Classics και από το Reebok YouTube κανάλι:

Keywords
Τυχαία Θέματα