Carpisa: Διάθεση Spring/Summer 14

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2014 εμπνέονται από τις διεθνείς πασαρέλες της Νέα Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνου. Φρέσκα χρώματα για την διάρκεια της ημέρας, ήπια σκούρα για το βράδυ αλλά και άσπρο/μαύρο από το πρωί ως το βράδυ. Διχρωμίες, ανιμαλιέ, φλοράλ σχέδια μεταφέρουν τον απόηχο από τις ισχυρότερες τάσεις της μόδας που αποτελούν και τα θέματα αυτής της συλλογής. Τα αξεσουάρ επιστρέφουν αλλά σε πιο μίνιμαλ εκδοχές και το ύφος γίνεται πιο γραμμικό
και σαφές. Η γυναίκα είναι σοφιστικέ, επιλέγοντας ένα βασικό στυλ που ορίζεται από καθαρές γραμμές και εναλλάσσεται με βάση το χρώμα. Ο άνδρας υιοθετεί το άνετο στυλ σε συνδυασμό με τους τόνους των «hipster», προτιμά τις συνειδητές επιλογές και ενδιαφέρεται για νέα και αντισυμβατικά μοτίβα με σχεδόν ανεπαίσθητες διχρωμίες και minimal υλικά.

Η απάντηση της Carpisa στις παραπάνω τάσεις:

Λουλούδια: τα φλοράλ σχέδια μας γυρίζουν πίσω στη θρυλική δεκαετία του ’80 που θα συνεχίσει να μας κάνει να ονειρευόμαστε τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2014. Τα κλασικά λουλούδια της Προβηγκίας ενώνονται με αστικούς τόνους, παίζουν με διάφορα τυπώματα και συνδυάζονται με απαλά αλλά και σκληρά υφάσματα.

Χρώμα: πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το χρώμα. Κάθε χρώμα εκφράζει μια διάθεση και επηρεάζει τη ζωή μας περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Το χρώμα γίνεται αίσθηση. Πρόκειται για μια μεταφορά συναισθημάτων που αναφέρονται στα ζεστά χρώματα του φωτός, το κόκκινου, το κίτρινου, του κοράλλι; σε αντίθεση με τα ψυχρά χρώματα που παίζουν σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις.

Το Λευκό και το Μαύρο αντιπροσωπεύουν το μίνιμαλ στυλ με κάθε κόστος, τα φωτεινά εφέ σε άσπρο και μαύρο έρχονται σε απόλυτη ομοιομορφία με τους καθαρούς τόνους. Το μαύρο αντιπροσωπεύει την απουσία του φωτός και το χάος που διαχέεται μέσα στο λευκό, το χρώμα της αγνότητας και της νέας ζωής!

Καρφιά και πέτρες: για εκείνους που τολμούν . Διακοσμούν τις τσάντες κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ τις φωτίζουν το βράδυ.

Εthnic και Εxotic: αποτελούν το κύριο θέμα της Kολεξιόν για την Παραλία που είναι γεμάτη χρώματα, prints και παραλλαγές που μας ταξιδεύουν σε μακρινούς παράδεισους.
Keywords
Τυχαία Θέματα