CALZEDONIA: Trendspotting &tattoos

Η Calzedonia μπαίνει ακόμα πιο πολύ στο κλίμα του social networking. Με στόχο να καταγράψει τις τελευταίες τάσεις στο legwear, έτσι όπως γράφουν τη δική τους street style ιστορία στους δρόμους της Ευρώπης.
Bloggers και stylists, συνεργάζονται με την Calzedonia ως coolhunters και τραβούν photos αναζητώντας κι
απαθανατίζοντας το στυλ που φοριέται με μοναδικό τρόπο σε leggings, καλσόν, κάλτσες... Το ιταλικό brand έχει δημιουργήσει τη δική του σελίδα στο Tumblr , ένα φωτογραφικό λεύκωμα που αντανακλά κάθε τάση στο legwear. Πρόκειται για εικόνες που είναι πολύ εύκολo οι viewers να τις μοιραστούν στα social networks όπως Facebook, Twitter και Pinterest. Επιπλέον, η Calzedonia έρχεται σε επαφή με τους bloggers, παντού στην Ευρώπη, λανσάροντας ένα διαγωνισμό με θέμα τη στιλιστική διασκευή του Calzedonia style πάντα σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ. Οι σχετικές εικόνες με τα legwear looks των bloggers, προβάλλονται στο Tumblr page της Calzedonia, το Τrendspotting.
Με αυτό το project φαίνεται ξεκάθαρα ο σημαντικός ρόλος που παίζουν τα καλσόν, κολάν και leggings καθώς μεταμορφώνονται από ένα απλό αξεσουάρ σε βασικό στοιχείο που προσθέτει ένα μοναδικό, στιλιστικό twist στην εμφάνισή μας.
ΤΑΤΟΟ CAPSULEΗ capsule collection Τatoo, που μόλις κυκλοφόρησε, αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα για το focus της Calzedonia στα trends που αγαπά το νεανικό κοινό. Trends σαν αυτά που αναζητά κι εκφράζονται, μέσα από το Trendspotting.
H συλλογή έχει δυο εκδοχές: όλο το πόδι καλύπτεται με καρδιές, αστέρια κι άλλα σχέδια που εμπνέονται από τον κόσμο του tattooing, αλλά και πεταλούδες που αγκαλιάζουν στο πλάι τις γάμπες ( ό,τι πιο συμβολικό για την Άνοιξη). Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με κολάν στην λογική των tattoo που υπόσχονται ένα μοναδικό look. Ένα look που δεν θα περάσει με τίποτα απαρατήρητο!
Keywords
Τυχαία Θέματα