6 ταινίες για να δείτε το Μάρτιο

300:Rise of an empire: Μετά την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία των 300 το 2006 έρχεται η συνέχεια των 300 η Άνοδος της αυτοκρατορίας όπου βλέπουμε ως πρωταγωνιστή τον Έλληνα στρατηγό Θεμιστοκλή να προσπαθεί να ενώσει τους Έλληνες για την επική μάχη κατά των Περσών και του Ξέρξη, που αυτή την φορά έχει και την Αρτεμισία, την πιο εκδικητική γυναίκα που έχετε δει. Αυτή την φορά η μάχη λαμβάνει χώρα στην θάλασσα. Η ταινία έχει ήδη βγει στις αίθουσες την προηγούμενη εβδομάδα και έχει σπάσει τα ταμεία. Μην την χάσετε!!



The Lego

Movie: Εντάξει όσοι έχουν δει τα τρέιλερ έχουν πεθάνει στα γέλια. Σε αυτή την ιστορία βλέπουμε τον Έμμετ έναν απλό mini Lego χαρακτήρα ο οποίος κατά λάθος έχει χαρακτηρισθεί ως ο Εκλεχτός που θα σταματήσει τον Lego-τύραννο. Μέχρι να το κάνει αυτό, ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο. Στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί στις 20 Μαρτίου. Η ταινία είναι η πρώτη animated ταινία με ρεκόρ ανοίγματος στα ταμεία καθώς έφτασε στα 69.1 εκατομμύρια δολάρια ενώ συνεχίζει και έχει ήδη ξεπεράσει τα 200 εκ. διεθνώς.



Need for Speed: Το επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι λοιπόν, περνάει στην μεγάλη οθόνη. Τα πιο γρήγορα τετράτροχα του πλανήτη είναι έτοιμα για πολλές κόντρες, τράκες και ατελείωτο κυνηγητό με τους έξαλλους αστυνομικούς που δεν μπορούν να πιάσουν τους παραβάτες. Όταν μπαίνεις άδικα στην φυλακή παγιδευμένος από έναν επιχειρηματία το μόνο που σκέφτεσαι είναι η λέξη: Εκδίκηση, γι’αυτό πιάσε το τιμόνι και τρέχα στις 20 Μαρτίου.



Divergent/ Η τριλογία της απόκλισης: Οι Διαφορετικοί: Γεμάτη δράση ταινία μας παρουσιάζει έναν νέο κόσμο όπου οι άνθρωποι πρέπει να χωριστούν σε Φατρίες. Η κάθε φατρία είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης αρετής. Τι θα έκανες αν ήσουν μια ανωμαλία στο σύστημα; Αν έπρεπε να επιλέξεις το τι θα κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου αλλά τίποτα δεν θα σε γέμιζε; Τι γίνεται όταν είσαι μια Απόκλιση στο σύστημα; Ετοιμαστείτε για μια καινούργια τριλογία.



Νώε/Noah: Ζώα, κεραυνοί, βροχές, εντυπωσιακά εφέ και φυσικά η τεράστια ξύλινη κιβωτός πρωταγωνιστούν στην επική ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι που επιλέγει την τρισδιάστατη τεχνολογία για να συμπαρασύρει το κοινό σε μια επική προσπάθεια επιβίωσης. Ένα υπέροχο καστ με τους Άντονι Χόπκινς, Έμα Γουάτσον, Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κονέλι και πολλοί άλλοι. Να πούμε ότι η ταινία έχει ήδη απαγορευτεί από πολλές χώρες κυρίως Αραβικές χωρίς καν να προβληθεί καθώς την θεωρούν θρησκευτική προπαγάνδα. Ο Αρονόφσκι από την άλλη καταλήγει για το αποτέλεσμα αυτής της θρησκευτικής υστερίας με την φράση: I don’t give a fuck!!



Muppets Most wanted: Η παρέα των Muppets, ξαναχτυπά μετά την μεγάλη επιτυχία το 2011 παίρνοντας και το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού Man or Muppet. Τώρα η καριέρα των Muppets έχει εκτοξευθεί και βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία με παραστάσεις στο Βερολίνο, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και το Δουβλίνο. Τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν διασταυρώνονται με έναν από τους πιο διαβόητους εγκληματίες του κόσμου, τον Constantine, ο οποίος είναι ίδιος ο Kermit.

Παίζονται ακόμα: Κάποιες αξιόλογες ταινίες παίζονται ακόμα στο σινεμά και αξίζει να τις δείτε:

Philomena Non Stop Dallas Buyers Club The Monuments Men Θοδωρής Χρυσομαλλίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα