2ο Πανελλήνιο Forum Νέων Επιστημόνων

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 2ο Πανελλήνιο Forum Νέων Επιστημόνων της ΕΕΒΜΒ που θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2014 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι δορυφορικό του 65ου Συνεδρίου της ΕΕΒΜΒ (28-30 Νοεμβρίου 2014, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης).

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Forum
Νέων Επιστημόνων στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Αθήνα 2013), φέτος στη δεύτερη χρονιά υλοποίησης του θα δοθεί για ακόμη μια φορά η μοναδική δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να γνωριστούν, να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα και να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα του Forum.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες να δηλώσουν συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέλη της ΕΕΒΜΒ, να μην ξεπερνούν την ηλικία των 30 χρόνων και να έχουν υποβάλει αίτηση για αναρτημένη εργασία στο 65ο Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ.

Στο Forum θα παρουσιαστούν 100 αναρτημένες εργασίες και κατόπιν αξιολόγησης θα απονεμηθεί, σε ορισμένο αριθμό εκ των οποίων, υποτροφία εγγραφής στο κεντρικό Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Νοεμβρίου 2014 .

Με εκτίμηση,
Η οργανωτική επιτροπή

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι µεταπτυχιακοί φοιτητές ή υποψήφιοι διδάκτορες και µέλη της ΕΕΒΜΒ.Για την εγγραφή τους, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν την ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ 2ο YSF κατά την υποβολή της γραπτής εργασίας τους στη φόρμα υποβολής του 65ου Συνεδρίου της ΕΕΒΜΒ.
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρουσιάσουν προφορικά την ερευνητική τους δραστηριότητα εκτός από το παραπάνω, παρακαλούνται όπως αποστείλουν επιπρόσθετα ένα e-mail με το αίτημα αυτό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας ένα βιογραφικό σημείωμα και μια συστατική επιστολή.Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί για προφορική παρουσίαση της ερευνητικής τους δραστηριότητας στο 65ο Συνέδριο της ΕΕΒΜΒ δεν έχουν δικαίωμα προφορικής παρουσίασης και στο 2ο Young Scientist Forum.
Οι υποψήφιοι για τις υποτροφίες παρακαλούνται να εγγραφούν όπως αναφέρθηκε και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική µορφή στη ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]:

• περίληψη της εργασίας τους ως πρώτο όνοµα,
• επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
• βιογραφικό σηµείωµα,
• συστατική επιστολή από τον επιβλέποντα τους
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου - Πανεπιστημιούπολη
546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και είναι προσβάσιμο είτε με αυτοκίνητο, είτε με αστική συγκοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το παρακάτω link: http://kedea.rc.auth.gr/contact.html
Keywords
Τυχαία Θέματα