Το πρόγραμμα της IFA Berlin 2012, για όσους ενδιαφέρονται

15:15 4/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Η IFA η αντίστοιχη CES της Ευρώπης φιλοξενείτε κάθε χρόνο στο Βερολίνο της Γερμανίας και μας έχει φέρει στο φως αρκετά μεγάλα gadgets, είτε αυτά είναι tablets είτε είναι κινητά είτε κάτι άλλο. Η φετινή IFA θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου μέχρι της 5 Σεπτεμβρίου.

Όμως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της IFA Berlin 2012

είναι οι μέρες πριν την έκθεση όπου οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουνε διάφορα events μόνο για δημοσιογράφους όπου παρουσιάζουν νέα μοντέλα. Οι εταιρίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην φετινή IFA είναι η Panasonic, Sony, Samsung, Lenovo και LG.
Όλες οι ώρες είναι στην τοπική ώρα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου

15:00 – 16:00: Panasonic – Αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο Android smartphone. Φυσικά το smartphone θα πατάει πάνω στα χνάρια των προκατόχων του Panasonic Eluga και Eluga Power που ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο στην MWC της Βαρκελώνης. Ενώ δεν αποκλείεται να δούμε προιόντα σχετικά με τον ήχο και την εικόνα ή και κάμερες.16:00 – 17:00: Sony – ‘Oπου μάλλον θα παρουσιάσει το Sony Xperia T που γράψαμε χθες ενώ σίγουρα θα παρουσιάσει και τα υπόλοιπα smartphone της που βγήκαν στη φόρα. Και μάλλον θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα παρουσίαση στην IFA.19:00 – 20:00: Samsung – Ήδη έχει κυκλοφορήσει και έχει μαθευτεί πως θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note II, με μεγαλύτερη οθόνη 5.5 ιντσών.

image credits  genelabo

Πέμπτη 30 Αυγούστου

11:00 – 12:00: Samsung – Ναι πάλι η Νοτιοκορεάτικη εταιρία, μετά το Unpacked Event, όπου θα παρουσιάσει συσκευές που έχουν να κάνουν με το σπίτι.13:00 – 14:30: Lenovo – Θα παρουσιάσει το Lenovo IdeaTab A2105 που πατάει στα χνάρια του Galaxy Note και Galaxy Note II καθώς μπαίνει στην κατηγορία του tabletόφωνου, ενώ η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα tablets το 7ιντσό Lenovo IdeaTab A2107, και το μεγαλύτερο αδερφάκι του με 9 ίντσες το Lenovo IdeaTab A2109.15:00 – 17:00: LG – Η LG θα έχει το μεγαλύτερο Press Conference για το οποίο όμως δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες τι θα παρουσιάσει. Η εταιρία ήδη έχει κυκλοφορήσει την δικιά της ναυαρχίδα το LG 4X HD, όποτε μάλλον θα παρουσιάσουν ότι έβγαλαν μέχρι στιγμής αντί να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο.

Ενδιαφέροντα πράγματα θα δούμε και στην φετινή IFA Berlin 2012 όπου αναμένεται γεμάτη όπως είδατε και εσείς. Λογικά στην IFA θα παρουσιάσει και η Archos για πρώτη φορά τα νέα μοντέλα που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά την γενιά Archos 10gx. Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα, αλλά θέλουμε να μας πείτε εσείς ποιο Press Conference περιμένετε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα