Η απόλυτη μάχη βίντεο! HTC One VS Nokia Lumia 920!

19:14 8/4/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν μιλούσαμε για ποιότητα βίντεο σε κινητό τηλέφωνο, το μυαλό μας πήγαινε απευθείας στο Nokia Lumua 920 και στην τεχνολογία σταθεροποίησης της εικόνας, ή στα αγγλικά, Optical image Stabilization(OIS), η οποία επέτρεπε στο κινητό να καταγράψει πολύ καλό και σταθερό βίντεο.

Αυτή η φιλανδική μοναρχία όμως φτάνει σε ένα τέλος με την έλευση του HTC

One, το οποίο ενσωματώνει και αυτό την δική του OIS τεχνολογία, ώστε να μπορεί να έχει σταθερό βίντεο, αλλά και καλές φωτογραφικές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η αρχή λειτουργία του συστήματος είναι πολύ απλή. Μια διάφορους τρόπους, κυρίως με μικρά ελατήρια, μειώνεται η κίνηση του φακού, όταν κάνετε απότομες κινήσεις, ή όταν προσπαθείτε να κρατήσετε σταθερό το τηλέφωνο για μία φωτογραφία. Αυτή η επιπλέον σταθερότητα έχει φανταστικά αποτελέσματα στα βίντεο, αλλά και στις βραδινές φωτογραφίες σας!

Τα παιδιά από το Anandtech, κατόρθωσαν και συνέκριναν άμεσα τα 2 κινητά και το iPhone 5 και μοιράστηκαν μαζί μας το αποτέλεσμα. Ο νικητής δεν είναι ξεκάθαρος, αλλά το αποτέλεσμα σε σχέση με το παρελθόν είναι εντυπωσιακό. Δείτε τα παρακάτω βίντεο και πείτε μας ποιο σας αρέσει περισσότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα