e-food.gr, Το Νο1 site για delivery στην Ελλάδα! [Δ.Τ]

Goodbyte

Το στομάχι σας έχει γίνει κόμπος από την πείνα, το κορίτσι σας ξέχασε να σας φτιάξει σπιτικό τοστ με γαλοπούλα και το ενδεχόμενο να μαγειρέψετε φαντάζει ως το πιο απίθανο σενάριο; Τι κάνουμε όταν το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μας κι εμείς λαχταράμε μία μπουκιά φρεσκομαγειρεμένου κολατσιού;

Με περισσότερες από 550.000 online παραγγελίες σε δύο χρόνια παρουσίας, το e-food.gr,

το No1 site για delivery στην Ελλάδα, έχει προσγειώθεί σε 26 πόλεις και υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια με ένα μόνο κλικ!

Ξεχάστε τους καταλόγους που στοιβάξατε σε κάποιο συρτάρι και την αναμονή στις τηλεφωνικές γραμμές. Tώρα παραγγέλνουμε σε 3 απλά βήματα, χρησιμοποιώντας το smartphone (σε Android & iPhone)το PC ή το Laptop μας και το πιο σημαντικό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Από παραδοσιακό σουβλάκι και αφράτη πίτσα μέχρι γνήσιο μαγειρευτό φαγητό, το e-food.gr συγκεντρώνει για εσάς τα καλύτερα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ποικιλία γεύσεων ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Είτε ψάχνετε το πρωινό σας καφέ, το μεσημεριανό γεύμα ή βραδινό σας δείπνο το e-food.gr είναι εδώ!

Eάν σε όλα αυτά προσθέσετε τις απίστευτες προσφορές από κορυφαίες αλυσίδες όπως οι Pizza Fan, Goodys, KFC, Πίττα του Παππού, Pizza Hut αλλά και τα καταστήματα της γειτονιάς σας που, τότε έχετε το πιο νόστιμο φαγητό, γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τι περιμένετε, ακόμα να παραγγείλετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα