Samsung Galaxy S III, Το Premium Suite φέρνει τα Multi-Windows και όχι μόνο (video)

Goodbyte

Μπορεί το Samsung Galaxy S III να μην είναι αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο Android smartphone της αγοράς, αλλά το έξυπνο λογισμικό της Samsung, το κάνει να πλεονεκτεί στον τομέα της λειτουργικότητας. Το Premium Suite έρχεται να προσθέσει μερικά ακόμα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στα ήδη πολλά που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η επιτυχία του Samsung Galaxy S II,

επέτρεψε στην κορεάτικη εταιρεία να καταλάβει καλύτερα τον τρόπο σκέψης των καταναλωτών και τι είναι αυτό που τους παρακινεί να αγοράσουν μια συσκευή. Η απάντηση κρύβεται στη λέξη “διαφορετικότητα”. Ανάμεσα στα υπόλοιπα Android smartphones, το Galaxy S III δεν είναι το ισχυρότερο και δεν έχει την καλύτερη οθόνη ή κάμερα. Παρ’ όλα αυτά, το πλήθος έξυπνων εφαρμογών και λειτουργιών που του έχει ενσωματώσει η Samsung, το κάνουν να προσφέρει μια μοναδική Android εμπειρία.

Το θετικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι παρά τις μεγάλες πωλήσεις της συσκευής, η Samsung δεν επαναπαύθηκε, και σήμερα παρουσίασε τα “μισά” νέα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης στο Android 4.1.2, που έρχεται πακέτο με το Premium Suite. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι το Multi-Window, οι Facebook ειδοποιήσεις και τα Contexual tags στις φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy S III, Το Premium Suite φέρνει τα Multi-Windows και όχι μόνο (video) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα