LG Optimus L7 II Dual, Διπύρηνο κινητό με διπλή SIM

Goodbyte

H LG ετοιμάζεται όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες για την MWC που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, η πρώτη διαρροή από μέρους της είναι το LG Optimus L7 II Dual με δυνατότητα υποστήριξης δύο καρτών SIM.

Το LG Optimus L7 II Dual

έρχεται με λίγο διαφορετικό design από τα υπόλοιπα smartphones της σειράς L καθώς όλα τα κουμπιά πλέον είναι capacitive χωρίς της παρουσία κάποιου home κουμπιού όπως υπάρχει στο L9. Επίσης εκτός από τα κλασσικά κουμπιά Back / Home / Menu προστέθηκε ακόμα ένα για εναλλαγή της ενεργής SIM.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά το LG Optimus L7 II Dual έχει οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας IPS, όπως και ο προκάτοχος του το αρχικό Optimus L7, ενώ ο επεξεργαστής αλλάζει εντελώς καθώς μέσα στο Dual θα βρίσκεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής στο 1GHz αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων (μάλλον θα πρόκειται για mediaTek), επίσης μεγαλώνει η ανάλυση της κάμερας στα 8 Megapixel μαζί και η καταγραφή βίντεο που φτάνει πλέον στην ανάλυση 720p από VGA.

Στο κομμάτι του λειτουργικού το LG Optimus L7 II Dual, έρχεται με Android 4.1 Jelly Bean και με τις εφαρμογές που παρουσίασε η LG με την έλευση της σειράς L, δηλαδή, QSlide, QuickMemo και QuickTranslator. Μεγάλη αναβάθμιση πήρε και στην μπαταρία καθώς φτάνει πλέον τα 2460 mAh, που σύμφωνα με την LG θα μπορεί να κρατήσει το κινητό για χρήση για 2 ημέρες.

Τέλος η τιμή του αναμένεται να είναι στα 430 δολάρια στην Ρωσία σε χρώμα λευκό και μαύρο χρώμα και θα φτάσει στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, εδώ να τονίσουμε πως συνήθως τα κινητά στην Ρωσία είναι πιο ακριβά από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Optimus L7Optimus L7 II DualCPU1 GHz – 1 Core1GHz – 2 CoreΟΘΟΝΗ4.3 ιντσες4.3 ιντσεςΚΑΜΕΡΑ5 Megapixel8 MegapixelΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟAndroid 4.0.3Android 4.1ΜΠΑΤΑΡΙΑ1700 mAh2460 mAh

Keywords
Τυχαία Θέματα