Intel, Στις 27 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει πολλά Windows 8 tablets

Goodbyte

Σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα, η Intel σε συνεργασία με τις Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung και ZTE, θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα

Windows 8 tablets με δικούς της επεξεργαστές Atom “Clover Trail” Z2760.

Ο Σεπτέμβριος πρέπει μάλλον να ανακηρυχθεί ως ο επίσημος μήνας της τεχνολογίας, μιας και δεν υπάρχει εταιρεία που να μην το έχει τιμήσει με κάποια παρουσίαση. Και κάποιες που είχαν ξεφύγει, με το event της Intel την επόμενη Πέμπτη θα μπουν και αυτές στην παράσταση.

Η Intel μπαίνει για τα καλά στο χώρο των mobile συσκευών, αφού μετά τη χθεσινή παρουσίαση του Motorola RAZR i, θα μας δείξει δεκάδες νέα tablets με τη νέα γενιά επεξεργαστών Atom. Οι νέες CPU υπόσχονται 9 ώρες αυτονομία, καλύτερες επιδόσεις, μικρό βάρος και πάχος, συμβατότητα με τα Windows 8 Pro, NFC και WiDi (Intel Wi-Fi Direct).

Όλα αυτά μας προετοιμάζουν για μια εντυπωσιακή παρουσίαση, αφού σίγουρα θα εμφανιστούν εξαιρετικές συσκευές στη σκηνή με κάθε εταιρεία να θέλει να κλέψει την παράσταση.

Το παρόν άρθρο Intel, Στις 27 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει πολλά Windows 8 tablets αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα