Bing Maps, Χωρίς το Ισραήλ, την Νότιο Κορέα και την Ιαπωνία!

Goodbyte

Θα θυμάστε τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί με τους νέους χάρτες της Apple, με λάθη στην χαρτογράφηση, λανθασμένες διαδρομές και άλλα προβλήματα. Αυτά οδήγησαν στην αποχώρηση ενός σημαντικού στελέχους της Apple, αλλά και την δημοσίευση μία απολογητική επιστολής. Ήρθε η ώρα των Bing Maps των Windows Phone

8 και της Microsoft να αναλάβουν την σκυτάλη των λαθών.

Και αυτό διότι η υπηρεσία χαρτών της εταιρείας λειτουργεί καλά εάν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Αμερική, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, όταν ψάξετε μία περιοχή στο Ισραήλ, την Νότιο Κορέα ή την Ιαπωνία. Εκεί, δεν υπάρχουν απλά λάθη στην χαρτογράφηση, αλλά λείπουν ολόκληρα κομμάτια της κάθε χώρας, ή και ολόκληρη η χώρα.

Πιθανολογούμε ότι το λάθος είναι λιγότερο σοβαρό από αυτά της Apple, μιας και οι χάρτες του Βing λειτουργούν κανονικά στον υπολογιστή, ενώ στην προηγούμενη έκδοση των χαρτών το Ισραήλ υπήρχε κανονικά. Λογικά, το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, ώστε να μην τα ακούσει η Microsoft!

Το παρόν άρθρο Bing Maps, Χωρίς το Ισραήλ, την Νότιο Κορέα και την Ιαπωνία! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα